Can Yaman'a İtalya'dan Dizi Teklifi

Can Yaman'a İtalya'dan Dizi Teklifi
Ünlü oyuncu Can Yaman dur durak bilmiyor! İtalya'dan yeni bir dizi teklifi alan Can Yaman'dan yeni bir dizi için daha anlaşma yaptığı öğrenildi.

Son zamanlarda oldukça gündemde olan Can Yaman, gerek aldığı dizi teklifleri ile gerekse davranışları ile sosyal medyanın gündeminden hiç düşmeyen birisi. Şimdiler ise İtalya’dan gelen yeni bir dizi teklifi ile gündem konusu oldu. Peki ya Can Yaman’a hangi diziden rol teklifi geldi?

 

Can Yaman'a İtalya'dan Dizi Teklifi

   İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, bir makarna reklamında rol alacağını ve bunun için İtalya’ya gideceğini biliyorduk. Yakışıklı ve genç oyuncunun İtalya’ya gitmesi ile beraber şansının döndüğünü de söyleyebiliriz. Zaten başarılı bir oyuncu olan Can Yaman, orada ki dizi yapımcılarının da dikkatini çekmiş olacak ki, son ziyaretinde Sandokan adında bir İtalyan dizisinde rol alacağını ve dizinin yapımcısı ile anlaşma yaptığını açıklamıştı. Yeni gelen haberler eşliğinde yeni bir dizi ile daha anlaşma yapağını öğrendik. Çekimlerinin Eylül ayında başlanılacağı düşünülen dizinin hazırlıkları için şuan da İtalya’da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz haftalarda makarna reklamının çekimleri için Roma’daydı.

    Sandokan dizisi Malezya, Meksika ve Karayipler’de çekilecek. Dizi için de özel olarak at binme ve kılıç kullanma eğitimleri alan Can Yaman, İtalya’ya git gide alışıyor. Hatta bilmeyenler için Can Yaman’ın sevgilisi bile İtalyan sunucu Diletta Leotta. Ferzan Özpetek tarafından çekilecek olan Cahil Periler isimli diziden de rol teklifi aldığını öğrendik. Şimdiden iki farklı proje için anlaşma sağlayan Can Yaman, bu gidişle kariyer basamaklarını sağlam adımlarla tırmanmaya devam edecek. Tabi Can Yaman’ın yükselişi bu şekilde devam ederse uzun bir süre daha gündemde kalmaya devam edecek gibi gözüküyor. Can Yaman’dan bu kadar bahsedip, daha önce hangi dizilerde rol adlığını söylemezsek olmaz. Yakışıklı oyuncu daha öncelerden hangi projelerde rol aldığına hızlıca bir bakalım.

Can Yaman Hangi Dizilerde Rol Aldı?

  Can Yaman şuana kadar 6 farklı dizi projesinde ve 2 farklı TV programında rol aldı. Oynadığı diziler; Bay Yanlış, Erkenci Kuş, Dolunay, Hangimiz Sevmedik, İnadına Aşk ve Gönül İşleri. TV programları ise A szerelem íze ve Pájaro soñador: Extras.

23-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar