Ebru Cündübeyoğlu Ekranlara Dönüyor

Ebru Cündübeyoğlu Ekranlara Dönüyor
Güzel oyuncu yılların tecrübesi Ebru Cündübeyoğlu uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. İşte Ebru Cündübeyoğlu’nun rol alacağı dizi ve canlandıracağı karakter!

Bir zamanların çok sevilen ve ekranlara en çok yakışan oyuncularından biri olan Ebru Cündübeyoğlu uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncunun uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönecek olması sevenlerini ve hayranlarını oldukça mutlu ederken özellikle sosyal medyada bir anda geniş bir yer buldu. Başarılı oyuncu Tv 8 ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve seyircinin de çok sevdiği dizi olan Doğduğun Ev Kaderindir’le yeniden ekranlara dönerken başarılı oyuncunun diziye katılmasıyla dizide yeni bir hikaye başlayacağı öğrenildi. Bir süredir reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşayan dizide usta oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun canlandıracağı karakterin ise Özlem Tunahan Poyraz olduğu öğrenildi. Özlem Tunahan Poyraz dizide Barış’ın ablası olarak seyirci karşısına çıkıyor.

Ebru Cündübeyoğlu Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde!

Usta ve güzel oyuncu Ebru Cündübeyoğlu uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Usta oyuncu Özlem Tunahan Poyraz karakteriyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dahil oldu. Diziye Zeynep karakterinin çalıştığı avukatlık bürosunun sahibi Barış’ın ablası olarak dahil olan Ebru Cündübeyoğlu dizide Barış ve Savaş’ın ablası aile geleneği avukatlığını sürdüren hırslı ve otoriter bir kadını canlandıracak. Kardeşlerini ve ailesini çok seven ve güçlü bir kadın karakterini canlandıracak oyuncu yeni yeni bir birine açılmaya başlayan Zeynep ile Barış arasında bir engel olarak yer alacak. Otoriter bir karakter olan Özlem Tunahan Poyraz ailesini çok sevmenin yanı sıra sert ve disiplinli bir yönetici olarak dizide yer almaktadır. Özlem Tunahan Poyraz dizide yeni krizleri ve yeni hikayeleri de beraberinde getirecek Ebru Cündübeyoğlu’nun hayranları sevilen oyuncunun diziye katılmasını büyük bir sevinçle karşılarken sosyal medyada oyuncuya tebrik mesajları yağdı.

Ebru Cündübeyoğlu Kimdir?

10 Eylül 1974 yılında Almanya’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Oyunculuk yapmaya karar veren oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almış ve seyirci tarafından çok sevilmiştir. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Kuzey Rüzgarı

-          Şöhret Okulu

-          Gizli Patron

-          Omuz Omuza

-          Çınaraltı

-          Koçum Benim

-          Deli Yürek

-          Gülüm

23-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar