Kan Çiçekleri dizisi Cannes yolcusu

Kan Çiçekleri dizisi Cannes yolcusu
Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği günlük dizilerden Kan Çiçekleri Fransa’nın Cannes şehrinde kendisine yeni pazarlar arıyor.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük diziler seyirciyi Kanal 7 ekranlarına çekmeyi ve reyting rekorları kırmayı başarıyor. Yayıncılığa yeni bir tarz getiren günlük diziler diğer kanallarda da yayınlanmaya başlayınca televizyonlarda pek çok günlük dizi seyirciyle buluşmaya başlamıştı. Kanallarda yayınlanmanın yanı sıra yurt dışı pazarlarında da büyük satış rakamlarına ulaşan dizilerden biri de Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 16.30’da yayınlanan Kan Çiçekleri. Kan çiçekleri yayın hayatına yaklaşık beş ay önce başladı ve özellikle sosyal medyada büyük bir seyirci kitlesine ulaştı. Dizi YouTube adresinde 500 bin aboneye ulaşırken yaklaşık olarak da 236 milyon seyredilme rakamına ulaşmayı başardı. Dizinin her yayınlanan yeni bölümü 24 saat geçmeden bir milyonun üstünde seyredilirken dizi şimdi de Cannes için hazırlıklara başladı.

Cannes’te Pazar arayacak

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizlerden biri olan ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği günlük dizi Kan Çiçekleri büyük bir seyredilme rakamına ulaşmış durumda. Dizi şimdi de Fransa’da düzenlenen sektörün büyük fuarlarından olan Cannes’te Pazar arayacak. MIP TV fuarına katılacak dizi televizyon dünyasının en büyük satış ve pazarlama fuarlarından birinde kendisine yeni mecralar arayacak. Unik Film ve Rains Pictures tarafından ortaklaşa hazırlanan dizi her gün saat 16.30’da yayınlanıyor ve seyircinin büyük ilgisini ve beğenisini çekiyor. Dizinin Cannes’te düzenlenecek MIP TV fuarında da yeni satış anlaşmaları yapması ve başka ülkelerde de pazarlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sevilen dizinin başrolünde Barış Baktaş (Baran) ve Yağmur Yüksel (Dilan) rol alıyor.

Fedakar final yapıyor

Öbür taraftan Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hafta sonları ekrana gelen yeni dizilerden Fedakar için kötü haber geldi. Süreç Film tarafından hazırlanan yeni dizi ne yazık ki reyting kurbanı oldu. Hafta sonları 19.00’da yayınlanan dizinin yayınlanan bölümleri reytinglerde kötü sonuçlar alınca kanal tarafından final kararı aldı. Bu haber dizinin sevenlerini üzerken böylece Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve reyting sorunu yaşayan bir dizi ilk kez erken final kararı almış oldu. Kanal ekranlarında halen başka başka günlük diziler yer alıyor.

14-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar