Canlı yayında Müge Anlı'ya şok! Üzerine yürüdü!

Canlı yayında Müge Anlı'ya şok: Üzerine yürüdü!
Ünlü sunucu Müge Anlı canlı yayında bir şokla karşılaştı. Programda sinirlenen konuk Müge Anlı'nın üzerine yürüdü. O anlarda ne yapacağını şaşıran Anlı bakın nasıl kurtuldu?

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yine sansasyonel bir olayla gündemde. Atv'de yayınlanan programı hazırlayan ve sunan Müge Anlı son yayında zor anlar yaşadı. Stüdyoda yer alan konuklardan biri konuşulanlara sinirlenince olay çıkardı ve sunucu Müge Anlı'nın üzerine yürüdü. Korku ve paniğin bir arada yaşandığı o anları televizyonları başındaki herkes canlı yayında izledi.

Müge Anlı'nın üzerine neden yürüdü?

Sır dolu olayları aydınlatan ve tarafları stüdyoda veya canlı yayınlarla ekrana getiren Müge Anlı İle Tatlı Sert programında yine esrarengiz bir olay çözülmeye çalışılıyordu. Sinop yangını olarak bilinen olayın aydınlatılması için stüdyoda bulunan Şaban Özcan sinirlenince Müge Anlı'nın üzerine yürüdü. Güvenlik görevlilerinin yayına girerek müdahale ettiği olayda Şaban Özcan Müge Anlı'ya parmak sallayarak tepki gösterdi. Programdaki konuşmalarda suçlanan Şaban Özcan karşı tarafın şov yaptığını ve programa bir daha katılmayacağını söyledi. Şaban Özcan güvenlik görevlilerince stüdyodan çıkarıldı.

Müge Anlı'da yine esrarengiz bir olay

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında araştırılmaya başlanan Sinop yangını olayı ilginç bir noktaya doğru gidiyor. Sinop'un Türkeli ilçesinde bir ailenin yaşadığı ahşap bir evde yangın çıkıyor ve olaylar bundan sonra başlıyor. Yangın sonrasında o evde yaşayan 28 yaşındaki 1,5 aylık hamile Nurten Özkaya 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya ve 105 yaşındaki eşinin anneannesi Hanife Özcan ortadan kayboldu. Herkesin yangında öldü diye düşündüğü bu kişilerin o anda evde olmadıkları adli tıp raporuyla belirlendi.

Sinop Yangını olayında yeni iddialar

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvuru yaparak eşi ve çocuklarını arayan Erdal Özkaya olaya anlam veremezken, eşiyle mutlu bir evlilikleri olduğunu iddia etmişti. Son yayında ise yapılan telefon bağlantıları ortaya farklı bir durum çıkardı. Yayına bağlanan kişi köyde Nurten Özkaya'nın eşinden boşanmak istediği, yangın olmasa boşanacaktı gibi söylentilerin olduğunu söyeledi. Köy muhtarı Şaban Özcan da stüdyodaydı ve arayan kişinin Erdal Özkaya'nın dayısının oğlu olduğu ve aralarında husumet olduğu için böyle konuşulduğu iddia edildi. Konu muhtarlık seçimlerine uzanınca konuşma anında geçen 'kuyruk acısı' sözüne sinirlenen Şaban Özcan Müge Anlı'nın üzerine yürüdü ve olaya güvenlik görevlileri müdahale etti.

26-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar