Cansu Dere Disney Plus ile Anlaştı

Cansu Dere Disney Plus ile Anlaştı
Son dönemlerde başarılı oyuncular ile arka arkaya anlaşmalar yapan Disney Plus, şimdide Cansu Dere ile anlaşma imzaladı.

Son dönemlerde başarılı oyuncular ile arka arkaya anlaşmalar yapan Disney Plus, şimdide Cansu Dere ile anlaşma imzaladı.

Seyircilerin karşısına bomba gibi gelmeye hazırlanan Disney Plus yeni transferler yapmaya devam ediyor. Yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlamayı planlanan dijital platform çok iddialı bir isimle daha anlaştı.

Türkiye’deki en iyi isimleri kadrosuna dâhil etmeyi başaran Disney Plus İlk olarak Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’yla anlaşan ve daha sonra Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Hande Erçel, Demet Özdemir gibi çok iddialı isimlerle anlaşmalar gerçekleştirdi. Disney Plus Platformun transfer ettiği son isim Cansu Dere oldu.

Son dönemlerin gözde oyuncusu Cansu Dere oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bıraktıran performansı ile dillerden düşmeyen bir isimdi. Kanal D ekranlarında Sadakatsiz dizisinde rol alan yetenekli oyuncu Cansu Dere Disney Plus ile anlaştı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz çok yakında final yapıyor olacak. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere ise bir sonraki projesini Disney Plus için kamera karşısına geçecek.

Yeteneği ile herkesi ekran başına kilitleyen Cansu Dere’nin ismi bir süredir, Disney Plus platformu için çekilmesi planlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi ile anılıyordu. Med yapım imzası taşıması beklenen dizi Yazar Büşra Cebe’nin 2021 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen aynı adlı romanında uyarlanacak.

Cansu Dere’nin rol alması beklenen Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için altı kadın başrol oyuncusu aranıyor. Disney Plus için çekilecek dizide düşünülen isimler arasında popüler isimler yer alıyor. Cansu Dere’nin dışında Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’ün de adı geçiyordu. Üç ismin bir araya gelmesinin bir hayli zor olduğu belirtiliyor. Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olayları anlatan dizide her karakterin güçlü bir hikâyesi var.

Disney Plus şuana kadar 15 popüler isimle el sıkıştı. Bu isimlerin içlerinde oyunculuk yetenekleri ile seyircisini büyüleyen isimler yer alıyor. Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi başarılı oyuncular Disney Plus ile anlaşma yaptı. Haziran ayı başında yayında olması planlanan platform herkesi meraklandırmaya devam ediyor.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar