Esra Bilgiç biri Victoria’s Secret olmak üzere iki yeni reklam anlaşması yaptı

Esra Bilgiç biri Victoria’s Secret olmak üzere iki yeni reklam anlaşması yaptı
Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in yıldızı parlamaya devam ediyor. Esra Bilgiç biri Victoria’s Secret olmak üzere iki yeni reklam anlaşması yaptı. İşte Esra Bilgiç'in yaptığı anlaşmalar…

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç yer aldığı başarılı projelerle son dönemde en çok gündeme gelen oyunculardan biri. Ramo dizisindeki performansı ile çok sevilen Esra Bilgiç daha sonra Fox Tv'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolde yer aldı. Kanunsuz Topraklar dizisinin final yapmasının ardından yapımcıların peşinde düştüğü Esra Bilgiç yeni bir dizi projesini kabul etti. Merakla beklenen yeni dizi Süslü Korkuluk'ta başrol olarak yer alacak Esra Bilgiç aynı zamanda iki yeni reklam anlaşmasına da imza attı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Esra Bilgiç dünyaca ünlü marka Victoria’s Secret'in reklam yüzü oldu.

Süslü Korkuluk'un başrolü Esra Bilgiç'ten Victoria’s Secret anlaşması

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç Kanunsuz Topraklar dizisinin ardından yeni dizi Süslü Korkuluk kadrosuna başrol olarak katıldı. OGM Pictures imzası taşıyan Süslü Korkuluk'ta Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy partner olarak yer alacak. Cem Karcı'nın yöneteceği Süslü Korkuluk dizisi için önce Tv8 ile anlaşma sağlanmış ve yaşanan anlaşmazlık sonrası dizinin yayınlanacağı mecra değişmişti. Esra Bilgiç ve Çağatay Ulusoy'u başrolde buluşturacak Süslü Korkuluk yakında Netflix'te yayınlanacak. Yoğun bir çalışma temposuna giren güzel oyuncu bu arada iki yeni reklam anlaşması da yaptı. Esra Bilgiç ünlü marka Victoria’s Secret'le anlaştı.

Esra Bilgiç Adanış Kutsal Kavga filminde de başrolde

Bir yanda Süslü Korkuluk çekimlerine hazırlanan Esra Bilgiç diğer yandan İsmail Filiz'le başrol oynadığı 'Adanış Kutsal Kavga' filminin gösterime girmesinin heyecanını da yaşıyor. Galası yapılan Adanış Kutsal Kavga filminin galasına ise Esra Bilgiç reklam çekimleri nedeniyle katılamamıştı. Güzel ve başarılı oyuncu Esra Bilgiç son dönemde yer aldığı birçok başarılı proje ile dikkat çekiyor. Esra Bilgiç bu nedenle yapımcılar tarafından sıkı takip edilen ve ikna edilmeye çalışan oyunculardan biri. Ünlü oyuncu reklam filmlerinin yanı sıra yakında çekimlerine başlanacak Süslü Korkuluk dizisi ile yeniden seyirciyle buluşacak.

11-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar