Çarpışma dizisinden Kuzgun dizisine bomba transfer

Çarpışma dizisinden Kuzgun dizisine bomba transfer
Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizinin kadrosu şimdi daha güçlü. Çarpışma dizisinden ayrılan Ferman karakteriyle Kuzgun dizisine transfer olan oyuncu kim?

Çıkış yapan dizilerden olan Kuzgun dizisine Çarpışma dizisinden bomba transfer geldi. Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizinin kadrosu şimdi daha güçlü. Çarpışma dizisinden ayrılan Ferman karakteriyle Kuzgun dizisine transfer olan oyuncu kim, diye merak ediyorsanız haberimize göz atın.

Çarpışma dizisinden Kuzgun dizisine bomba transfer

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde yer alan Onur Saylak artık yeni dizisi Kuzgun'da yer alacak. Ferman karakteri ile diziye dahil olan Onur Saylak ile güçlenen Kuzgun dizisi 2. sezonunda hem konu hem de oyuncu değişikliğiyle sezona damga vuracak.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Hatice Aslan, Barış Arduç, Levent Ülgen, Burcu Biricik, Settar Tanrıöğen görev yapıyor. Bahadır İnce’nin yönetmenliğindeki dizinin senaryosunu ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Dizinin yapımı ise Kerem Çatay ve Pelin Diştaş ikilisine ait.

İlk bölümleri Kapadokya bölgesinde çekilen dizi sonradan İstanbul'a taşındı. Dizinin ismini merak ediyorsanız hemen söyleyelim, dizi ismi Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun karakterinden geliyor. Küçücük bir çocukken gözleri önünde şehit edilen polis babasını kaybeden Kuzgun’un intikam ateşiyle yıllardır yanıp tutuşmasını konu edinen dizide artık Onur Saylak, Ferman karakteriyle yer alacak.

Onur Saylak’ı tanıyalım

Arif Onur Saylak 1977 Ankara doğumlu. Kamu Yönetimi okurken İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğunda tiyatro yapmaya başlayan Onur Saylak, bir müddet amatör tiyatro oyunlarında görev yaptı. Aktör olmaya karar veren oyuncu, okulunu yarım bırakarak Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaya başladı. Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında ve Bilkent Tiyatrosunda Nazım Hikmet'in Her Şeye Rağmen adlı oyunlarda görev alan Onur Saylak, TED Koleji'nde tiyatro yönetmeni olarak da çalıştı. 2003 yılında TRT 2 televizyonunda "Hadi Gidelim" adlı 13 bölümlük bir gençlik programı sunan oyuncu sunuculuk alanında da hünerini göstermiş oldu. 2005 yılında “Bizim Evin Halleri" dizisiyle dizi oyunculuğuna giriş yaptı. Kendisi gibi oyuncu olan Tuba Büyüküstün ile evlenen Onur Saylak’ın ikiz kızları vardır.

Filmleri ve Dizileri

2015 - Hatırla Gönül (TV Dizisi)

2015 - Rüzgarın Hatıraları (Sinema Filmi)

2014 - Hayat Ağacı  (TV Dizisi)

2013 - Mavi Dalga (Sinema Filmi)

2012 - Ağır Roman (TV Dizisi)

2010 - Gönülçelen  (TV Dizisi)

2009 - Ölü Yaprak Vuruşu (Sinema Filmi)

2009 - Nefes (TV Dizisi)

2009 - Denizden Gelen (Sinema Filmi)

2007 - Asi (TV Dizisi)

2006 - Hisarbuselik  (TV Dizisi)

2005 - Ne Seninle Ne Sensiz  (TV Dizisi)

2004 - Aşk Buraya Uğramıyor (TV Dizisi)

2000 - Bizim Evin Halleri (TV Dizisi)

Ödülleri :

2009 - 41.Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Sonbahar)

2009 - 2.Yeşilçam Ödülleri - En İyi Erkek Oyuncu (Sonbahar)

canlitv olarak Onur Saylak’a yeni dizisi Kuzgun’da başarılar diliyoruz.

24-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar