Jet Sosyete'nin Kumsal'ı (Yasemin Sakallıoğlu) diziden ayrıldı mı?

Jet Sosyete'nin Kumsal'ı (Yasemin Sakallıoğlu) diziden ayrıldı mı?
TV 8 dizisi Jet Sosyete'de Kumsal karakterini canlandıran Yasemin Sakallıoğlu diziden ayrıldı. Peki, Kumsal Jet Sosyete'den neden ayrıldı?

TV8’in sevilen dizilerinden Jet Sosyete’nin 39. bölümde final yapacağını biliyoruz. Son bölümler yaklaştıkça heyecan da komedi de artıyor.  Bu hafta dizide bir sürpriz vardı. Jet Sosyete dizisine şivesiyle ve oyunuyla renk katan Kumsal (Yasemin Sakallıoğlu) diziden ayrıldı. Peki, Kumsal hikâye gereği mi diziden ayrıldı yoksa farklı bir sorundan dolayı mı ayrıldı? Seyirci merakla bu soruların cevabını araştırıyor.

Jet Sosyete'nin Kumsal'ı (Yasemin Sakallıoğlu) diziden neden ayrıldı?

Gürsel Birsel imzalı TV8 dizisi Jet Sosyete’de 37. Bölümde izleyicileri şaşırtan ilginç bir gelişme yaşandı. Bu sezon başından itibaren diziye renk katan Kumsal karakteri nişanlanarak memleketine döndü. Jet Sosyete’de Kumsal karakterine hayat veren Yasemin Sakallıoğlu a diziye ilginç bir sebep doğrultusunda veda etti.  

Jet Sosyete Kumsal diziden nasıl ayrılıyor?

Yapımcılığını Beşiktaş Kültür Merkezinin  (BKM) üstlendiği Jet Sosyete’nin 39. Bölümde final yapacağı bizzat Necati Akpınar tarafından açıklanmıştı. Dizi yeni sezonda yayın hayatına dijital platformda devam edecek ve Gürse Birsel’n çok arzuladığı şu anki gibi uzun bölümler yerine 40’ar dakikalık bölümler halinde yayınlanması düşünülüyor.

Dizinin yeni bölümü 18 Nisan Salı günü yayınlandı. Bu bölümde Kumsal’ın hiç kimseye haber vermeden nişanlandığını öğrenmiştik. Bu bölümle birlikte memleketine dönen Kumsal diziden ayrılmış oldu. Kumsal’ın memleketinden nişanlandığı kişi ise ilginçtir tanıdık biri. ATV dizisi Avrupa Yakası ve Kanal D dizisi Yalan Dünya’da Dursun karakteriyle görev alan Ömür Arpacı. Laz şivesini ülkemizde en iyi şekilde icra eden Ömür Arpacı Jet Sosyete’de Kumsal’ın nişanlısı olarak gösterildi.

Jet Sosyete son bölümde neler oldu?

Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Jet Sosyete bu hafta hikâyesiyle oldukça etkileyiciydi. Yaşar’a kalan 3 milyon dolarlık miras ev ahalisi tarafından heyecanlı karşılanır. Bu para nasıl Yaşar’a kalmıştır ve ne zaman ellerine geçecektir? Yaşar’ın hikâyesinin yanında Jet Sosyete’de Gürse Birsel dizilerinde görmeye alışkın olduğumuz bir konu işlendi. Dizi karakterlerinden olan Gizem, Safiye, Şennur, İlayda ve Tony Tv8 yarışması olan Yemekteyiz programına katıldılar. Onur Büyüktopçu’nun konut olduğu dizide bu karakterlerle birlikte ilginç yemek yorumları da izledik.

20-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler