Çatı Katı Aşk 12. Bölüm İzle!

Çatı Katı Aşk 12. Bölüm İzle!
Çatı Katı Aşk 12. Bölüm İzle; 26 Eylül 2020 Cumartesi akşamı 12. Yeni bölümüyle ekrana gelen Çatı Katı Aşk dizisinin 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çatı Katı Aşk 12. Bölüm İzle; Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz ve Renan Bilek gibi oyuncuların yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisi 12. Bölümüyle 26 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Yaz dizisi olarak başlayan ve romantik komedi türünde olan dizi her ne kadar belli bir kesim seyirciyi kendisine bağlamış olsa da ne yazık ki istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Bu durum da dizinin final yapacağı söylentilerini her zaman gündemde tuttu. Son bölümlerde hikayede hızlı ilerleme olsa da reytingini bir türlü artıramayan dizinin akıbetini gelecek günler ve bölümler belirleyecek gibi duruyor.

ÇATI KATI AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin romantik komedi türündeki yaz dizisi Çatı Katı Aşk son olarak 11. Bölümle ekrana gelirken dizide Ateş ve Ayşen arasındaki aşk da iyice ortaya çıkmış ve ikili de bu durumu kabul etmiş durumda. Öbür taraftan Yasemin ve Demir de aynı durumdalar. Bunları bilmeyen ve aslında bilince dananın kuyruğunun kopacağı Celal Yılmaz ise her şeyden habersiz durumda. Yine Ateş’in babası Asaf ise her fırsatta oğluna karşı duruşunu sürdürmektedir. Ancak bu sefer karşısına kardeşini de almıştır.

Çatı Katı Aşk 12. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Yaz sezonu dizisi olarak başlayan Çatı Katı Aşk dizisi bu akşam heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle seyircisinin karşısına çıkıyor. Dizide Ateş’in babası olan ve her fırsatta oğlunu eleştirmekten geri durmayan Asaf patlamaya hazır bir bomba gibidir ve yine mahalleye baskına gelerek Celal’in evinde olay çıkarmaya çalışır. Ancak Asaf oğlu Ateş’in ve kız kardeşi Gülriz’in çabalarıyla bir olaya meydan vermeden evden uzaklaştırılır. Celal tüm yaşananlardan iyice bunalmıştır ve eşiyle birlikte felekten bir gün çalmak ister. Celal ve tüm ailesi güzel bir organizasyonda bir araya gelirken davet edilmedikleri halde bu organizasyona Ateş ve Yasemin de katılır. Öbür taraftan Ateş Şenay’ın kim olduğunu öğrenme derdindedir. Ateş bu sırada Ayşen’le ilgili şok bir bilgiye ulaşır. İkili bu durumu konuşmak için bir araya geldiklerinde Ateş hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalır. Bu yaşanılan sürpriz dizide Ateş, Ayşen, Yasemin ve Demir’i zora sokacaktır. Çatı Katı Aşk bu akşam yeni ve heyecanlı bir bölümüyle daha ekranlara gelirken seyirci birçok sorunun cevabını bu akşam yayınlanacak 12. Bölümde buluyor.

26-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar