Çatı Katı Aşk 8. Bölüm İzle!

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm İzle!
Çatı Katı Aşk 8. Bölüm İzle; 27 Ağustos 2020 Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Çatı Katı Aşk dizisinin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çatı Katı Aşk 8. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay deniz gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisi 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D’de ekranlara geliyor. Bir yaz dizisi olarak başlayan ve Mia Yapım tarafından hazırlanan romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk büyük umutlarla başlamasına rağmen bir türlü istenilen reytingi alamadı. Hatta zaman zaman final yapacağı söylentileri dolaşan dizi bu akşam seyirciye yine neşe ve merak dolu bir ekran keyfi vaat ediyor. Çatı Katı Aşk Dizisinin 8. Yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Çatı Katı Aşk Son Bölümde Neler Yaşlandı?

Bir türlü anlaşamadığı babasına rest çekerek ayrışan Ateş ve yine ev kiralamada zorluklar yaşayan Yasemin evlilik numarası yaparak herkesin birbirini sevdiği ve tanıdığı bir mahallede çatı katı bir daireyi kiralarlar. Ancak her şey bundan sonra başlar. Ateş evin sahibinin güzel kızı Ayşen’e aşık olurken aynı şekilde Yasemin ile Demir arasında da duygusal bir yakınlaşma başlar. Ateş Ayşen’e bu evliliğin bir numara olduğunu söylese de genç kız Ateş’e fazla yüz vermez. Ancak son bölümde Ateş kendine hakim olamayarak Ayşen’i öper ve aşkını itiraf eder. Bunun üzerine Ayşen ne yapacaktır? Yasemin ile Demir’de yavaş yavaş bir ilişkinin fırtınalı sularına doğru gitmektedirler. Çatı Katı Aşk 8. Bölüm tüm bu heyecanlara cevap verecek mi?

Çatı Katı Aşk Dizisi 8. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi dizisi Çatı Katı Aşk bu akşam seyirciyi yine heyecan ve meraka sürükleyecek bir bölümle ekranlara geliyor. Son bölümde Ayşen’e duygularını açan Ateş beklediği karşılı Ayşen’den bulamaz. Bunun üzerine evi terk eder. Bu sırada Sevda Ateş ve Yasemin arasındaki evliliğin sahte olduğunu gösteren evlilik cüzdanını bulur. Sevda durumu herkese açıklayacakken başına olmadık bir kaza gelir ve artık konuşamaz. Bunun üzerine durumu herkese işaret diliyle anlatmaya çalışır ama herkes bunu bir oyun sanır. Sevda örendiklerine herkese söyleyebilecek midir? Ateş ise aşkına karşılık bulamadığı için üzgündür ve bu sebeple Ayşen’i daha fazla rahatsız etmemek için ondan ve evden uzak durmaya başlar ve kendisini yeniden arabaya verir. Biran önce arabayı toparlayıp tekrar yarımşara dönmek ve normal hayatına dönmek için çalışmaya başlar. Peki Ateş gerçekten de Ayşen’den uzak durabilecek midir? Ayşen bu duruma nasıl bir tepki verecektir? Öbür taraftan Yasemin Demir ilişkisi de yavaş ama istikrarlı bir şekilde gelişmektedir. Yasemin antikacı dükkanının bir bölümünde yemek yapmak ve bunun internetten satmak için çalışmalara başlarken bu konuda ona en büyük yardımı demir yapacaktır. Peki ikilinin arasındaki bu ilişki ne kadar sürecektir. Yasemin Ateş arasındaki sahte evlilik daha ne kadar sürecektir? Tüm bu ve daha fazla sorunun cevabı bu akşam yayınlanacak Çatı Katı Aşk Dizisinin 8. Bölümünde cevap buluyor.

Çatı Katı Aşk dizisinin 8. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olmak için canlitv.com adresini takip edin.

27-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar