Çatı Katı Aşk 13. Bölüm İzle!

Çatı Katı Aşk 13. Bölüm İzle!
Çatı Katı Aşk 13. Bölüm İzle; 3 Ekim Cumartesi akşamı 13. Bölümüyle ekrana gelen Çatı Katı Aşk dizisinin 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çatı Katı Aşk 13. Bölüm İzle; Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı be Nilay deniz gibi oyuncuların rol aldığı Çatı Katı Aşk dizisi Cumartesi akşamı saat 20.00’da 13. Yeni bölümüyle Kanal D’de ekranlara geliyor. Romantik komedi türünde ele alınan ve yaz sezonu dizilerinden olan Çatı Katı Aşk iki kişinin bir evi kiralayabilmek için evlilik numarası yapması üzerine kurulmuş durumda. Ancak bu iki kişi kiraladıkları evin sahibinin kızına ve delikanlısına aşık olunca işler karışmaya başlamıştır. Bir yalanı sürdürürken aynı zamanda aşık oldukları kişilerle de birlikte olmak isteyen ve bu sırada yaşanılanların ekrana geldiği Çatı Katı Aşk bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranlara geliyor.

ÇATI KATI AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Dizinin son bölümünde Ateş ve Ayşen arasındaki ilişki iyice ilerlemiştir. İkili birlikte olmanın yollarını ararken aynı zamanda Ayşen’in babasına yakalanmamak için de çalışmaktadırlar. Bu sırada evi her zaman olduğu gibi Ateş’in babası Asaf basar. Ancak Gülriz Asaf’ı uzaklaştırmayı başarır. Bu sırada Gülriz abisinden iyice bunalmıştır ve o da Ateş’in yanına taşınır. Öbür taraftan Yılmaz ailesi felekten bir gün çalmak isterler ancak bu gün iki davetsiz misafir olan Yasemin ile Ateş’in gelmesiyle daha da karışır ve renklenir.

Çatı Katı Aşk 13. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Romantik komedi dizsi Çatı Katı Aşk’ın 13. Bölümünde Yasemin’in annesi ve babasının gelmesi her şeyi bir anda karıştırır. Çünkü Yasemin’in anne ve babasının Yasemin’le Ateş’in evliliğinden haberleri yoktur ve ikilinin yalanları ortaya çıkmak üzeredir. Bunlar yaşanırken Yasemin ve Demir ile Ateş ile Ayşen arasındaki ilişki bir süre daha beklemek zorunda kalacaktır. Yasemin daha önce anne babası olarak başka birilerini tanıştırdığı için iyice sıkıntıya girmiştir. Bu arada Demir Yasemin’e olan aşkı için fırsattan yararlanıp Yasemin’in babasının gözüne girmeye çalışmaya başlar. Bu sırada da sık sık Ateş’le karşı karşıya gelir. Keyifli, eğlenceli ve komik bir bölüm için bu akşam Çatı Katı Aşk 13. Bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

Çatı Katı Aşk’ın 13. Bölümünü tek parça izlemek için ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

03-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar