Çatı Katı Aşk 4. Bölüm izle!

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm izle!
Yasemin ve Ateş’in itirafını duyan Ayşen gerçeği ailesine anlatacak mı? Asaf’ın düğüne gelmesiyle yükselen tansiyonu kim düşürecek? Yılmaz ailesinin vereceği önemli karar ne?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamlarına damga vuran yaz dizisi Çatı Katı Aşk 4. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 30 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak 4. Yeni bölümde Yılmaz ailesinin Yasemin ve Ateş ile ilgili vereceği önemli karar dikkat çekiyor. Yasemin ve Ateş’in itirafını duyan Ayşen tüm gerçeği ailesine anlatacak mı? Asaf’ın düğüne gelmesiyle yükselen tansiyonu kim düşürecek? İşte heyecanlı aşk hikayesiyle Çatı Katı Aşk 4. yeni bölümü buradan tıklayıp izleyebilirsiniz.

Çatı Katı Aşk 4. Bölüm izle!

Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çatı katı Aşk, 3 bölümdür aldığı reytinglerle yaza damga vurmaya devam ediyor. bu akşam ekrana gelecek Çatı Katı Aşk 4. Son bölümde Yasemin ve Ateş'in Yılmaz ailesine yapacağı yardım heyecanlı gelişmelere sahne oluyor. Yasemin ve Ateş’in itirafını duyan Ayşen, tüm gerçeği ailesine anlatmaya karar verir. Ancak düğüne gelen Asaf tüm planları bozar. Heyecanın ve serüvenin hız kesmediği Çatı Katı Aşk 4. Yeni bölüm 30 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler

Aileler arasında tansiyon yükseliyor!

Asaf’ın düğüne gelmesi herkeste şok etkisi yaparken Ateş, babasına meydan okumaktadır. Ateş’in tavrıyla iyice coşan Asaf güç gösterisine devam ederken Celal’in araya girmesiyle iki aile arasındaki tansiyon gittikçe yükselir. Asaf bir karara varır. Bu mutlu aile tablosunu yok etmek için ne varsa yapacaktır. Hatta bunun için ant bile içer. Ateş ve Yasemin hakkında bir karar varması gerektiğini düşünen Celal, bundan sonra Yılmaz ailesi Ateş ve Yasemin’i sadece kiracıları olarak görecek ailevi meselelerin içerisinde katmayacaktır.

Ateş bir plan yapıyor!

Demir ve Ayşen olanlara üzülürken dükkan zarar etmeye devam etmektedir. Ayşen gelecek planları için çok önemli olan bir kursa ailenin ekonomik durumu yüzünden katılamaz. Yaşananları kendilerinden bilen Yasemin ve Ateş aileye yardım etmek için bir plan yaparak harekete geçerler. Hem dükkanın durumunu düzeltmek hem de Ayşen’in kursa gidebilmesi için Ateş’in aklına gelen fikir ne? Her ne kadar planın uygulanması zor olsa da Demir ve Ayşen bu fikri uygulamayı kabul eder. Yan yana gelince birbirleriyle anlaşamasalar da aynı amaç uğruna çıktıkları bu yolculukta keyifle yol alırlar. Bakalım planlarını uygularken Celal’e yakalanmadan başarılı olabilecek midir?

30-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar