Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e evlilik teklifi!

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e evlilik teklifi!
Uzun süredir Ebru Şahin ile evlilik planları yapan Cedi Osman ilk adımı attı ve nişanlısı Ebru Şahin’e evlilik teklifi yaptı.

Ünlü basketbolcu Cedi Osman'dan güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Ebru Şahin'e evlilik teklifi geldi. Uzun süredir nişanlı olan çift ne zaman evlenecek? Yıllardır aradığı sonunda bulan Cedi Osman, evlilik teklifini nasıl yaptı? Cedi Osman'dan evlilik alan ünlü oyuncunun cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e evlilik teklifi!

Uzun süredir Ebru Şahin ile evlilik planları yapan Cedi Osman nihayet bu yolda ilk adımı attı ve nişanlısı Ebru Şahin’e evlilik teklifi yaptı. Bu özel anın yaşanması için Kapadokya’yı tercih eden ünlü basketbolcunun teklifine Ebru Şahin'in cevabı olumlu yönde oldu. Duygusal anların yaşandığı evlenme teklifine ait görüntüleri Ebru Şahin kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir rüya gerçek oluyor

Ünlüler dünyasının birbirine en çok yarışan çifti Cedi Osman ve oyuncu Ebru Şahin, nihayet evleniyor. Uzun süredir nişanlı kalan çift aslında daha önce evlilik planı yapmışlardı ancak araya giren pandemi bu mutlu olayı erteletti. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman pandemi sürecinde gelemediği ülkesine bu yaz tarihinde geldi ve oyuncu Ebru Şahin'e evlilik teklifi yaptı.

Evet dedim, çok mutluyum

Yaz boyu arkadaşlarının düğünlerine katılan çift sonunda evlenmeye karar verdi. Cedi Osman, bugün Kapadokya'da Ebru Şahin'e tüm samimiyetiyle evlilik teklifi etti. Çoktandır bu özel anın hasretiyle yanan Ebru Şahin o anları sosyal medya hesabında " Evet dedim" notuyla paylaştı. Teklifin sosyal medyada duyulmasıyla birlikte çok sayıda ünlü, Cedi Osman’ı ve Ebru Şahin'i tebrik yarışına girdi. Cedi Osman'ı ilk tebrik edenler arasında Lebron James, Bogdan Bogdanovic ve Jeff Green de vardı. canlitv olarak bizler de Cedi Osman ve Ebru Şahin'i tebrik ediyor, hayırlı bir ömür diliyoruz.

Ebru Şahin Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Oyunculuk eğitimi alan Ebru şahin, oyunculuk kariyerine Kan Parası filmi ile başladı ve Savaşçı dizisindeki rolüyle şöhreti yakaladı. Güzel oyuncu son olarak Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veriyor.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)
2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)
2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)
2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)
2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)

14-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar