Yüz Yıllık Mucize’nin Harika’sı Ebru Şahin kimdir?

Yüz Yıllık Mucize’nin Harika’sı Ebru Şahin kimdir?
Yıldız oyuncu Ebru Şahin'in Harika karakterini oynadığı Yüz Yıllık Mucize’ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı.Yüz Yıllık Mucize konusu ve kadrosu haberimzide.

Yüz Yıllık Mucize dizisi 23 Mart Perşembe günü ilk bölümüyle ekrana geldi ve hatırı sayılır bir reytinge imza attı. Star Tv’nin iddialı dizisi sıra dışı konusu ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. Dizi severler Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir?  Ebru Şahin kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Şimdi detaylar

Yüz Yıllık Mucize’nin Harika’sı Ebru Şahin kimdir?

Perşembe günlerinin vazgeçilmez olacağı ilk bölümüyle yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisi dizi severlerden tam not almayı başardı. 130 yaşındaki bir adamın Hızırvari bir yaşam tarzını anlatan Yüz Yıllık Mucize aksiyon sahneleri ve dramatik örgüsüyle izleyenleri büyüledi. Zor bir süreçten geçen Türk Halkına 100 yıl önceki dönemlerden örneklerle adeta umut aşılayan dizide en çok Ali Tahir ve Harika karakterleri beğenildi. Yüz Yıllık Mucize oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu Ali Tahir’e, Ebru Şahin ise Harika karakterine hayat veriyor. Senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı diziyi başarılı yönetmenlerimizden Hilal Saral yönetiyor.

Harika bir karakter

Günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir (Birkan Sokullu); hayatıyla ilgili önemli bir karar verdiğinde Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşır ve bu tanışma büyük acılar çeken Ali Tahir için yeni bir sayfa olur. Aynı durum Harika için de geçerlidir ve iki yaralı gönül umutla geleceğe bakar.

Yüz Yıllık Mucize usta oyuncuları buluşturdu

Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Zerrin Tekindor ve Necip Memili’nin başrollerini paylaştığı Star Tv dizisi yüz Yıllık Mucize oldukça geniş bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Muadillerinden çok farklı konseptiyle izleyicinin arzuladığı bir yapım olan Yüz Yıllık Mucize dizisinde ayrıca Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra rol alıyor.

Yüz Yıllık Mucize 2. Bölümü 30 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de Star Tv’de.

Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu nedir?

Sakarya Cephesi’ne komutan olarak görev yapan Ali Tahir şehit düşer. Defnedilmek üzereyken Hızır Peygamberin içirdiği Abı Hayat suyu ile ölümsüzlüğe ulaşır. Kutsal suyu içen Ali Tahir hep aynı yaşta ancak tecrübe olarak 130 yaşındadır. 130 yıllık yaşamında insan sarrafı olan Ali Tahir, bir yandan sevdiklerini kaybederek büyük bir acı yaşar. Hayatına devam etmesi zorlaşan Ali Tahir’in sırrını bilen tek kişi ise çocukluğundan beri tanıdığı Turgut olmuştur. Tam her şeyden vazgeçmek isteyen Ali Tahir güzeller güzeli Harika ile karşılaşır ve kararından vazgeçer.

Ebru Şahin Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu Şahin, İÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. oyuncu olmak isteyen Şahin, eğitim aldı. 2016 yapımı Kan Parası filmi ile kariyerine başlayan genç oyuncu, Hercai dizisiyle şöhrete ulaştı. Ünlü basketbolcu Cedit Osman ile evlenen Ebru Şahin, en başarılı kadın oyuncularımızdan birisidir. 

Rol Aldığı Yapımlar

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi)

2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi)

2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi)

2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi)

2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi)

2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)

24-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar