Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin İkinci Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin İkinci Sezon Tanıtımı Yayınlandı
İnternet yayın platformu Blu Tv’de ilk sezonu yayınlanan efsane dizi Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin 2. Sezon tanıtımı yayınlandı.

Dizi sektörünün ve tarihinin Türkiye’deki efsaneleri arasında yer alan ve adı anıldığında izleyicilerin tebessüm ettiği efsane dizi Behzat Ç.’nin son versiyonu Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç hikayesi yayınına internet yayın platformu Blu Tv’de devam ediyor. Uzun yıllar açık kanallarda yayınlanan ve daha sonra şifreli kanallara geçen efsane dizi geçtiğimiz sene Blu Tv’de seyirciyle buluşmuş ve yine her zamanki gibi büyük bir izlenme oranı yakalamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesinin yeni sezon çekimleri bir süredir devam ediyordu. Bu yılın aralık ayında seyircinin karşısına çıkması planlanan dizinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Her zamanki gibi yine büyük bir heyecanla izlenen tanıtım seyircinin büyük beğenisini topladı.

2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Ortak Yapım tarafından internet yayın platformu Blu Tv için hazırlanan ve bu günlerde ikinci sezon çekimleri devam eden efsane dizi Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin merakla beklenen tanıtımı yayınlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin tanıtımı büyük beğeni toplarken dizinin 2. Sezon yayın tarihinin ise bu yılın aralık ayı olarak düşünüldüğü öğrenildi. İlk sezonu internet yayın platformu Blu Tv’de büyük ses getiren dizinin ikinci sezonu da yine heyecanla bekleniyor. Fragmanda özellikle amirimin intikam için geri dönüşü yaklaşıyor repliği büyük heyecan yaratırken dizinin yeni fragmanlarının da yayınlanacağı açıklandı.

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Oyuncuları

Ortak Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yayınlandığı Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin 2. Sezon çalışmaları ve çekimleri devam ediyor. Tam bir efsaneye dönüşen ve her yayınlandığında heyecanla izlenen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Oyuncuları arasında yer alan isimler arasında

-          Erdal Beşikçioğlu

-          Berkan Şal

-          Ege Aydan

-          İnanç Konukçu

-          Güven Kıraç

-          Evliya Aykan

-          Ayça Eren

-          Burak Dakak

-          Esra Ronabahar

-          Derin Beşikçioğlu

-          Gökçe Eyüpoğlu ve

-          Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimler yer alıyor.

09-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar