Çekimlerine ara verilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tarihi değişti!

Çekimlerine ara verilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tarihi değişti!
atv'den ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tarihi çekimlerin koronavirüs nedeniyle durmasının ardından ertelendi.

Koronavirüs, televizyon dizileri esir almış durumda. Omicron varyantıyla birlikte pek çok dizinin setinde pozitif vakalar artmaya başladı. Her gün çekimleri durduran yeni bir dizinin haberi gelirken bu dizilere Bir Zamanlar Çukurova dizisi de eklendi. Sette koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncular ve onlarla temaslı olanlar karantinaya alındı. Hal böyle olunca atv tarafından ekrana getirilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerine ara verildi. Yılbaşı arasındaki dizinin yeni bölümü bu nedenlerden dolayı ertlendi. Peki sevilen dizi yeni bölümüyle ne zaman ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova setinde ardı ardına koronavirüs vakaları

Ard arda gelen vakaların ardından dizilerde önlemler alınsa da insanların fazlasıyla iç içe olduğu set ortamında koronavirüs vakalarının çıkması kaçınılmaz oluyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de 3 oyuncu karantinaya girdi. Yeni sezonda diziye dahil olan İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş'ın koronavirüs testleri pozitif çıkınca karantina altına alındı. Ayrıca dizinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek'in de temaslı olduğu ortaya çıktı. Diziyi etkisi altına alan koronavirüs sadece oyuncularla sınırlı değil. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısı Timur Savcı da temaslı olarak karantinaya girdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü ertelendi

Yaşanan vakaların ardından yapım şirketi ve kanal harekete geçerek çekimlerin durdurulmasına karar verdi. Çekimler durunca yeni bölümün yayın tarihi de ileri bir tarihe alındı. Bir Zamanlar Çukurova dizisini heyecanla bekleyen seyirciler için kötü bir haber geldi. Dizinin yapım şirketi TIMS & B Production yeni bölümün hangi tarihte ekrana geleceğini sosyal medyadan seyircilere duyurdu.

"Yeni bölümlerimize kısa bir sağlık arası veriyoruz. Anlayınışınız için teşekkür ederiz. 20 Ocak Perşembe 20.00'de yeni bölümümüzle atv'de olacağız."

Murat Saraçoğlu tarafından yönetilen ve oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan, İlayda Çevik, Sibel Taşçıoğlu, Bülent Polat, Selin Yeninci, Selin Genç, Aras Şenol, Serpil Tamur, Yeliz Doğramacılar, Teksin Pircanlı, Ahmet Doğan, Şahin Vural, Neva Pekuz ve Erkan Bektaş gibi isimleri gördüğümüz Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünü 20 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyebilirsiniz.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar