Yeni dizi Okul Yolunda kadrosunda kimler var?

Yeni dizi Okul Yolunda kadrosunda kimler var?
Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizilerden Okul Yolunda'nın oyuncu kadrosu da netleşiyor. Başrolleri belli olan Okul Yolunda'nın kadrosunda hangi oyuncular var?

Yeni yılda yeni diziler ekrana gelmek için gün sayıyor. Koliba Film imzası taşıyan Okul Yolunda dizisi de bunlardan biri. Okul Yolunda 2022 yılının ilk dizilerinden biri olmak için hazırlanıyor. Yeni dizi Okul Yolunda'nın cast çalışmaları da devam ediyor. Toplumsal olayları ekrana taşımayı planlayan Okul Yolunda dizisi sezonun farklı ve dikkat çeken dizilerinden biri olacak. Okul Yolunda dizisi ile ilgili hazırlıklar sürerken diziseveler oyuncu kadrosunu da merak etmeye başladı. Star Tv'de yayınlanan Kazara Aşk dizisinin de yapım şirketi olan Koliba Film Okul Yolunda için titiz bir çalışma sürdürüyor.

Okul Yolunda dizisi hangi kanalda?

Sezonun yeni iddialı dizisi olmaya aday Okul Yolunda, Atv ekranından seyirciyle buluşacak. Okul Yolunda, kadına şiddet, erken yaşta evliliğe zorlama gibi toplumsal sorunlara dikkat çekecek. Senaryosu Filiz Alpgezmen tarafından yazılan Okul Yolunda dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Çekimleri İstanbul'da yapılacak Okul Yolunda dizisinde hangi oyuncuların olacağı ise yavaş yavaş netleşiyor. Atv'nin yeni dizisi Okul Yolunda kadrosuna ilk olarak Nihal Büyükağaç ve Fatih Al katıldı. Farklı isimlerle görüşmelerin devam ettiği Okul Yolunda ekibi çekim için hazırlıklarını hızlandırdı.

Okul Yolunda kadrosuna EDHO'dan yeni isim

Nihal Büyükağaç ve Fatih Al gibi sevilen iki oyuncunun ardından EDHO kadrosundan bir oyuncu daha Okul Yolunda kadrosuna dahil oldu. Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandıran Yunus Emre Yıldırımer'in Okul Yolunda kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu yine Atv ekranından seyirciyle buluşacak. Okul Yolunda kadrosuna bir de TRT1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinden bir tarnsfer var. Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakterini canlandıran Hande Kaptan'ın da Okul Yolunda castında olacağı gelen bilgiler arasında. Çekimlerine Ocak ayında başlanacak Okul Yolunda dizisinde hazırlık süreci de hızlandı. Yeni dizi Okul Yolunda ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar