Cem Adrian’ın Babası Hayatını Kaybetti

Cem Adrian’ın Babası Hayatını Kaybetti
Seslendirdiği şarkılarla kalplerde yer eden ünlü müzisyen Cem Adrian’ın babası Celal Filiz kanser tedavisi gördüğü hastanede 69 yaşında hayata veda etti.

Seslendirdiği türkülerle son zamanlarda genç kitlenin çok sevdiği ve söylediği türkü ve diğer eserlerle kendinden sıkça söz ettiren ünlü müzisyen cem Adrian bugün en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü müzisyenin Edirne’de yaşayan babası bugün 69 yaşında hayata veda etti. Son zamanlarda dizilerde de Çukur dizisinde seslendirdiği türkülerle herkesin sevdiği Cem Adrian’ın bu acı günü dolayısıyla birçok seveni yakın dostu kendisine mesajlarla sabırlar diledi. Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan ve 69 yaşında olan ünlü müzisyenin babası Celal Filiz bugün hayata veda etti. Kanser tedavisi gören Celal Yıldız’ın cenazesi yine yaladığı yer olan Edirne’de merkeze bağlı Ekmekçi Köyünde toprağa verileceği örenildi.

Cem Adrian’ın Babası Kanser Sebebiyle Hayatını Kaybetti

Gerçek adı Cem Filiz olan ve ancak her kesim tarafından Cem Adrian olarak bilinen ünlü şarkıcı ve söz yazarı bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü Şarkıcı cem Adriyan’ın babası 69 yalındaki Celal Filiz Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gördüğü tedavilere yanıt vermeyerek hayatını kaybetti. Kanser sebebiyle hastanede yatan ve bir süredir tedavi gören ünlü ismin babasının cenazesinin yine Edirne’ye bağlı Ekmekçi Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi. Cem Adrian’ın babasının hayatını kaybetmesi magazin ve sosyal medyada geniş yer bulurken Celal Filkiz’in hayatını kaybetmesi ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye sebep oldu. Ünlü müzisyen de babasının hayatını kaybetmesi sebebiyle takipçileri ve sevenlerinden baş sağlığı mesajları aldı. Bizde Celal Filiz’e Allah’tan rahmet ve ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Cem Adrian Kimdir?

30 Kasım 1980 yılında Edirne’de dünyaya gelen ünlü şarkıcı Cem Adrian (Cem Filiz) küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından kendisine meslek olarak bu alanı seçen Cem Adrian söz yazarı be beste yapmaya başladı. Radyoculuk yapan ve seslendirdiği parçaların pek çoğunu burada seslendiren Cem Adrian daha sonra Mystika adlı bir grubun solistliğini yaptı. Ünlü şarkıcı ilk albümünü 2005 yılında çıkardı. Daha sonra bir çok kesim tarafından tanınan ve sevilen Cem Adrian bu tarihten sonra hızla yükselmeye başladı. Televizyonlarda yayınlanan bazı dizilerde de şarkılar söyleyen Cem Adrian özellikle Çukur’da seslendirdiği türkülerle genç kitle arasında büyük ses getirdi.

23-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar