Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te!

Cem Yılmaz Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te!
Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus 31 Aralık gecesi Netflix’te!

Türkiye’nin on parmağında on marifet isimlerinin başında gelen ünlü oyuncu, komedyen, yönetmen, yapımcı ve senarist Cem Yılmaz son günlerde o şehir senin bu şehir benim gezip duruyor. Ünlü isim son gösterisini şehirler arasında mekik dokuyarak sahnelerken her gittiği yerde salonlar dolup taşıyor. Tek kişilik gösterisiyle hayranlarının karşısına çıkan ve onları gülmekten kırıp geçiren ünlü şovmen son olarak internet yayın platformu Netflix’e Erşan Kuneri adlı mini diziyi çekmişti. Daha önce de pek çok kez oyuncu olarak ve senarist olarak sevenlerinin karşısına çıkan ünlü isim bu sefer asıl işi olan şovmenlikle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Halen oynadığı tek kişilik gösterisi Diamond Elite Platinum Plus’ın yayınlanması için dizi çektiği Netflix’le anlaşan ünlü ismin gösterinin 31 Aralık yılbaşı gecesinde yayınlanacağı açıklandı.

Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te

Ünlü şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın şu sıralar sahnede olduğu son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus salonu dolduranları gülmekten kırıp geçiriyor. Ünlü ismin son gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus farklı şehirlerde sahnelendi. Oldukça ilgi duyulan ve merak edilen gösterinin ekranda yayınlanası ise Netflix’e nasip oldu. Daha önceden de Netflix’e dizi çeken Cem Yılmaz son gösterisini 31 Aralık gecesi Netflix’te oynayacak. Netflix aboneleri için büyük sürpriz olan bu haberi Netflix sosyal medya hesabından duyurdu. İnternet Yayın platformu Netflix paylaşımında “bir fotoğraf çektirebilir miyiz” notuyla birlikte ünlü ismin gösterisinin sahneleneceği tarih olan 31 Aralık’ı belirtti.  Heyecanla beklenen gösterinin yayınlanacağın ı kendi sosyal medya hesabından da doğrulayan Cem Yılmaz “evet arkadaşlar bu repertuarla olan canlı gösterilerimi bitiriyorum” ifadelerini kullandı.

Erşan Kuneri 2022 Yılında Netflix’te

Ünlü isim Cem Yılmaz’ın Netflix için hazırladığı ve çekimlerinin tamamlandığı Erşan Kuneri adlı mini dizinin ise yayın tarihinin 2022 yılı olduğu öğrenildi. Uzun süren bir hazırlık sürecinin sonunda sete çıkan ve çekimlerini tamamlayan dizinin yapımcılığını da ilk kez Cem Yılmaz üstlendi. Dizide Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Zafere Algöz gibi ünlü isimler yer alıyor.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar