Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor?

Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Mahkum Dizisinin çekim mekanları nereler? Dizi hangi ilde çekiliyor?

Ekran yolculuğuna yeni başlayan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Mahkum son günlerde dizi sektöründe en çok gündemde olan konu. Dizi oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça ilgi çekiyor. Yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum’un yayınlanan ilk bölümü tüm kesimler tarafından tam notla değerlendirilirken dizi reytinglerde de oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Diziyi seyreden seyirciler özellikle başrol oyuncuları Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun performansından fazlasıyla memnun kalırken özellikle İsmail Hacıoğlu’nun ikiz kardeşler olarak iki farklı karakterde rol alması ve bu karakterleri başarıyla canlandırması oldukça beğeni topladı. İdealist bir sacının başına gelenlerin anlatıldığı hikayenin nerede çekildiği ise son günlerde dizi seyircisinin özellikle merak ettiği konular arasında yer aldı. Biz de sizler için Mahkum Dizisinin nerede çekildiğini araştırdık.

Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor?

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Mahkum dizisi seyirciden tam not aldı. Çekimleri, mekanları, oyuncu performanslarıyla her kesimden tam not alan Mahkum için seyircilerin araştırması ise üst noktada yer aldı. İnternette dizi ile ilgili araştırma yapan seyirciler özellikle dizinin çekim mekanlarını merak etti. MF Yapım imzalı Mahkum’un çekiminin yapıldığı il İstanbul. Dizi İstanbul’un değişik semt ve ilçelerinde çekimler yaparken özellikle Beykoz, Sarıyer ve diğer ilçeler kullanıldı. Dizinin bası sahnelerinin çekildiği adliyenin de İstanbul’da olduğu belirtilirken hapishane sahnesinin çekildiği yerin İstanbul’da bulunan bir plato olduğu öğrenildi.

Mahkum Dizisi Konusu

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlui Seray Kaya, Melike İpek Yalova’nın yer aldığı Mahkum; idealist bir cumhuriyet savcısının hikayesini anlatıyor. Dizide Fırat Bulut idealist bir savcıdır ve davaların üzerine korkusuzca ve kararlılıkla gitmektedir. Hatta bu yüzden ailesini bile ihmal eder. Bir eşi ve bir kızı olan Fırat Bulut İstanbul’un en zenginlerinden Yesar ailesiyle ilgili bir cinayet davasında soruşturma yaparken bir anda kendisini hapishanede bulur. Buraya nasıl ve ne zaman geldiğini bilmemektedir. Ancak Fırat Bulut hakkında iddia korkunçtur. Fırat Bulut’un kızını ve eşini öldürdüğü iddia edilmektedir. Oysa gerçekler bambaşkadır ve Fırat Bulut bunu ispat etmek için çalışacaktır.

15-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar