Cem Yılmaz Diyete Başladı

Cem Yılmaz Diyete Başladı
Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz yeni dizisi Erşan Kuneri’nin çekimlerine kısa bir zaman kala diyete girdi ve canlandıracağı karakter için hazırlıklara başladı.

Televizyon ekranlarında yayınlanacak diziler ya da sinema filmleri için oyuncuların zaman zaman görünüşlerinde ciddi değişiklikler yaptıkları biliniyor. Yazılan senaryoya göre kimi zaman kilo almak ya da vermek ya da bambaşka görünüşlere girmeleri gerekebiliyor. Bu durum zaman zaman magazin basınında ya da değişik mecralarda haber konusu olabiliyor. Daha çok yurtdışında olan bu durumlar son zamanlarda ülkemizde de yanmaya başlandı. Senaryo gereği oyuncuların dış görünüşlerinde değişiklik gerektiğinde oyuncular bu duruma haftalar bazen de aylar önce hazırlanmaya başlıyorlar. Netflix’te yayınlanacak olan ve Cem Yılmaz’ın ilk dizi projesi olan Erşan Kuneri dizisi içinde ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’da bugünlerde yer alacağı Erşan Kuneri dizisi için fiziki görünümünde değişiklik yapmak için çalışmalara başladı. Usta oyuncu Haziran ayı gibi çekimlere başlayacak dizi için kilo vermeye başladı.

Dizi İçin Diyete Başladı

Cem Yılmaz Netflix’te yayınlanacak ve 8 bölümden oluşacak mini dizisi için kamera karşısına geçmeden önce sıkı bir diyet programına girdi. Usta oyuncu Erşan Kuneri adlı dizide canlandıracağı karakter için şimdiden hazırlıklara başladı. Cem Yılmaz Haziran ayında başlaması beklenen çekimler için fazla kilolarından kurtulmak için şimdiden hazırlanıyor. Ünlü oyuncu dizide canlandıracağı karakter için 10 – 12kilofazlasıolduğunu belirterek “proje için 10 -12 kilo vermem gerekiyor. Diyet programına başladı” şeklinde bir açıklamayla durumu duyurdu. Ünlü oyuncu iki yıl önce de 10 ay gibi bir zamanda 20 kilo vererek fazla kilolarından kurtulmuş ve fit bir görünüme kavuşmuştu. Şimdi diyetinin ise daha sıkı olacağı ve kısa bir sürede 10 ya da 12 kilo vermesi gerektiği belirtiliyor.

Erşan Kuneri Dizisi Netflix’te Yayınlanacak

Ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın ilk dizi projesi olacak olan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak Erşan Kuneri adlı 8 bölümlük mini dizi ünlü oyuncunun daha önceki filmlerinde bir karakter olarak yer almıştı. 1970’li yıllarda yaşamış bir yapımcı olan Erşan Kuneri dizisinde başta Cem Yılmaz olmak üzere Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Merve Dizdar rol alacak. Dizinin çekimleri Haziran ayı gibi başlayacak ve 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar