Yasak Elma’dan ayrılacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade’den açıklama

Yasak Elma’dan ayrılacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade’den açıklama
Tartışmaların ismi Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden ayrıldığı yönündeki iddiaları doğruladı . Ünlü oyuncu yeni projeleri için ne dedi?

Yasak Elma'nın başrol oyuncularından Nesrin Cevadzade her zaman olduğu gibi açıklamalarıyla gündem olmayı başardı. Hayranları Yasak Elma’dan ayrılacağı söylenen Nesrin Cevadzade’nin açıklamalarını ve yeni projelerini merak ediyor. Şimdi detaylar,

Yasak Elma’dan ayrılacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade’den açıklama

Yaz sezonunu gelmesiyle birçok dizi gibi Yasak Elma da final yapmaya hazırlanıyor. Fatih Aksoy'n yapımını üstlendiği dizide Şahika karakteriyle Nesrin Cavadzade başrol oynuyor. Tv100’ün haberine göre ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden ayrıldığı yönündeki iddiaları doğruladı ve yeni projelerine ilişkin, "Çok büyük sürprizlerim olacak" dedi.

Vurularak öldürüldü

TV100'de yer alan habere göre; dizinin son bölümünde bir silahlı saldırı yaşandı. Yaşanan silahlı saldırı sonrası bir ölüm olayı gerçekleşti. Ölen kişinin de Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika olduğu ortaya çıkınca gözler Nesrin Cevadzade’ye çevrildi. Konu ile ilgili görüşleri sorulan ünlü oyuncu iddaları doğruladı.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

1982 Bakü doğumlu Nesrin Cavadzade Azeri kökenlidir. İlkoukul Bakü’deokuyan Cevadzade 11 yaşında Türkiye'ye yerleşti. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitiren güzel yıldız, Şahika Tekand Studio Oyuncuları'da oyunculuk üzerine 2 yıl eğitim gördü. Oyunculuk kariyerine “Yersiz Yurtsuz” dizişimde başrol oynayarak adım atan Cevadzade onu asıl şöhrete ulaştıran “Dilber’in Sekiz Günü”nde başrol oynadı. Bu filmdeki rolüyle “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görülen Cavadzade, birçok ödül kazanacağı Ağır Roman, Al Yazmalım gibi filmlerde boy göstermeye başladı. Nesrin Cavadzade son olarak Şahika karakteriyle halen Yasak Elma dizisinde görev yapıyordu.

Aldığı ödüller

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu"

23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu"

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

2019 - Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Sinema Filmi)

2019 - Yasak Elma (Tv Dizisi)

2017 - Bizim Hikaye (Tv Dizisi)

2016 - Kış Güneşi (Efruz) (TV Dizisi)

2015 - Çanakkale Yüzyıllık Mühür (Ayşe Kız) (TV Dizisi)

2015 - Son Mektup (Sinema Filmi)

2014 - Küçük Ağa

2011 - Yangın Var

2011 - Güzel Günler Göreceğiz

2011 - Al Yazmalım

2010 - Samanyolu

2008 - Dilber'in Sekiz Günü

2007 - Yersiz Yurtsuz

02-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar