Cem Yılmaz fena patladı “Allah sizi kahretsin!”

Cem Yılmaz fena patladı “Allah sizi kahretsin!”
Ünlü kahkahası ve sempatik tavırlarıyla bilinen Cem Yılmaz'ı sonunda delirttiler. Ünlü komedyeni kimler kızdırdı ve hangi olaya tepki gösterdi?

Ozan Güven hem kendini hem de dostlarını üzmeye devam ediyor. Naif ve sevecen kimliğiyle tanıdığımız Cem Yılmaz bile en sonunda fena patladı: “Allah sizi kahretsin.” Herkesi şok eden bu tepkiyi Cem Yılmaz kime ve neden gösterdi? Ozan Güven olayında gelinen son nokta nedir, haberimizde.

Cem Yılmaz fena patladı “Allah sizi kahretsin!”

Magazin dünyasında sular bir türlü durulmuyor. Uzayan karantina süreci herkes gibi en çok da ünlülerin psikolojisini bozdu. Kimi ifşalarla kimi şiddet haberleriyle gündem oluyor. Son günlerin tartışmalı ismi önce gazetecilere saldırmış son olarak da kendisinden 25 yaş küçük sevgilisini öldüresiye dövmüştü. En yakın arkadaşı Cem Yılmaz önce arkadaşına sahip çıkmış, olayın patlak vermesi üzerine ise tarafsız kalmıştı. Ancak Hürriyet yazarı Onur Baştürk’ün olayı köşesine taşıması bardağı taşıran son damla oldu ve kahkahalarıyla sempatik tavırlarıyla görmeye alıştığımız Cem Yılmaz öfkeden deliye döndü ve çok sert tepki gösterdi.

İşte o tepki!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ortaya çıkan Ozan Güven olayı ilk duyulduğunda Cem Yılmaz, arkadaşına sahip çıkmış ve ortaya çıkmaması için yardım etmişti. Ancak olayın gerçek olduğu darp raporuyla ortaya çıkınca Cem Yılmaz tavrını değiştirdi ve tarafsız kaldı. Mahkeme sonucunu beklemeyi salık veren Cem Yılmaz, Hürriyet’te çıkan yazı üzerine açtı ağzını yumdu gözünü. Önce Onur Baştürk’ün Cem Yılmaz’ı delirten yazısını paylaşalım. "Cem Yılmaz, Ozan Güven konusunda sessizliğini bozup 'Kadına şiddet konusunun tarafı olmak diye bir duruşunun söz konusu olmadığını' söyledi. Sonuçta herkes ondan bir açıklama bekliyordu. İki yakın arkadaş, ama her ikisi de ünlü. Dolayısıyla insanların bir açıklama beklemeleri doğaldı. Bunda anormal bir durum yoktu. Yılmaz’ın açıklaması ise doyurucu. Bir yandan zor bir durum aslında. En yakın arkadaşınız sevgilisini dövüyor. O arkadaşınıza dair duygularınız, tavrınız aynı kalabilir mi? Dostluğunuz aynı şekilde devam edebilir mi?  Arkadaşınızın davranışını bir şekilde affetseniz dahi ona hep şüpheyle bakmaz mısınız? Peki, yaptığı şeyi onaylamasanız bile bu süreçte ona yardım eder miydiniz?"

Aslında bu yazıda Cem Yımaz’ı öfkelendirecek bir üslup söz konusu değil. Ancak dikkat ederseniz son cümlede geçen “Peki, yaptığı şeyi onaylamasanız bile bu süreçte ona yardım eder miydiniz?" ifadesi kışkırtıcı ve tahrik edici. İşte bu cümle Cem Yılmaz’ı çileden çıkarttı. O tepkisini canlitv olarak aynen paylaşıyor ve herkese mahkeme sürecini beklemelerini tavsiye ediyoruz.

"Yazıklar Olsun. Allah sizi kahretsin ya... Gerçekten artık sizin ne dediğiniz, ne söylediğinizi duyacak haliniz kalmamış. Dün “arkadaşım olsa ne olur, şiddetin tarafı mı olur” yazdığım halde... Olay mahkemede olduğu halde... Bunları yazıyorsunuz. Dava etsem “ay ben öyle duydum” deyip kaçacaksın."

05-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar