Cem Yılmaz o habere ateş püskürdü! Dava açıyor

Cem Yılmaz o habere ateş püskürdü! Dava açıyor
Evlendiği Serenay Sarıkaya ile yaptığı tatil sırasında izinsiz çekim yapan ve haber yapanlara ateş püsküren Cem Yılmaz'ı kızdıran haber hangisi ve kimlere dava açacak?

İçinde bulunduğumuz olağandışı günlerde çoğumuz evimizde kendimizi karantinaya aldık ve sokağa çıkmıyoruz. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da bu süreçte vaktini evde geçiren ünlülerden biri. Geçtiğimiz günlerde evlendiği Serenay Sarıkaya ile yaptığı coronalı tatil sırasında izinsiz çekim yapan ve haber yapanlara ateş püskürdü. Ünlü komedyeni kızdıran haber hangisi ve kimlere dava açacak? Şimdi detaylar

Cem Yılmaz o habere ateş püskürdü! Dava açıyor

Yaptığı birbirinden orijinal yapımlarla sanat dünyasında haklı bir yer edinen Cem Yılmaz, coronavirüs salgını dolayısıyla evinde yeni evlendiği Serenay Sarıkaya ile vakit geçiriyor. Bu süreçte sıkılan ikili tatil yerleri henüz açılmadığı için kendi sitelerinde arkadaşlarıyla güneşlendiler. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Sitenin bahçesine sızan magazinciler Serenay Sarıkaya, köpeği ve arkadaşlarının güneşlenirken fotoğraflarını gizlice çekip servis ettiler. Bu haberlerle çılgına dönen Cem Yılmaz haber sitelerine ve yayıncılara meydan okuyarak dava açacağını belirtti.

Sizi mahkemeye veriyorum. Teşekkürler!

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ünlü komedyen magazin haberleri yayımladığını iddia eden bir internet sitesi ve sosyal medya hesabının adını vererek eşiyle birlikte dava açacaklarını belirtti. Bağımsız haberci anlayışıyla Cem Yılmaz’ın ifadelerini aynen yayınlıyoruz: “Bu hesabın sahibi, ev gözetlemekten sizi mahkemeye veriyorum. Özel bir çabayla evlerden görüntü almaya çalışan bu gayretinizin bundan sonra elbet bir ödülü olmalı. Teşekkürler.”

İlgili Twitter hesabının Yılmaz’ın evinin içinden ve bahçesinden görüntüler çekerek yayınlayan sosyal medya hesabına Cem Yılmaz hayranları da büyük tepki gösterdi. canlitv platformu olarak özel hayatın mahremiyetine saygı istiyor ve Cem Yılmaz’a destek veriyoruz.

Cem Yılmaz Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu sanatçı aslen Sivaslıdır. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde bitiren Cem Yılmaz, ilk göz ağrısı Leman Dergisinde karikatür çizmeye başladı. 1995 yılında Leman Kültür'de başladığı standup gösterileriyle bir anda meşhur oldu. Beşiktaş Kültür Merkezi“nde sahne alarak 1200’ün üstünde gösteriye çıktı. Yurt dışında da sahne alan oyuncu, “Her şey Çok Güzel Olacak” filmiyle sinema sektörüne de el attı. Özellikle Reklam dünyasında adını duyuran Cem Yılmaz halen Mavi Jeans, iş Bankası, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklam yüzüdür.

Gösterileri :

1999 : Milenyum

1999-2001: Bir Tat Bir Doku (Tek Kişilik Gösteri)

2001-2008: CMYLMZ (Tek Kişilik Gösteri)

2010 : CMYLMZ Soru & Cevap

2011 : CM101MMXI – FUNDAMENTALS

04-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar