Hababam Sınıfı Filmi Sorusu 45 Bin Lira Kaybettirdi!

Hababam Sınıfı Filmi Sorusu 45 Bin Lira Kaybettirdi!
Atv ekranlarında yayınlanan ve dünyanın en çok kazandıran yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster’de sorulan bir soru yarışmacısına 60 Bin TL kaybettirdi. İşte detaylar!

Dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından biri Kim Milyoner olmak İster adlı genel kültür ve bilgi yarışması. Türkiye’de Atv ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun üstlendiği yaptığı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster son bölümünde adeta seyircileri hop oturtup hop kaldırdı. Son bölümde yarışmacıya sorulan ve değeri tam 60 Bin tl olan soru öylesine bildik bir yerden geldi ki herkes bir anda cevabı bulduğunu sandı. Ancak gerçek hiçte öyle olmadı ve aslında soru tahmin edildiği kadar kolay değildi. Soruya cevap vermek için çift joker hakkını kullanan yarışmacı sonunda bir cevap verdi ancak hiçbir şey beklediği gibi olmadı. İşte haberin detayları!

60 Bin TL’lik Soru Kaybettirdi!

Atv ekranlarında 1 haziran akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Kim Milyoner olmak İster yarışmasında büyük bir heyecan ve büyük bir hayal kırıklığı aynı anda yaşandı. Yarışmaya katılan Canan Taşsinar sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sorduğu bütün sorulara doğru cevap vererek 60 Bin TL’lik soruya kadar takılmadan gelmeyi başardı. &0 Bin TL’lik soruyu da açtıran Taşsinar bir anda sorunun çok bildik yerden gelmesi karşısında şaşırdı ancak hiçbir şey tahmin ettiği gibi olmadı. Yarışmada “Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Hababam Sınıfı Uyanıyor, Hababam Sınıfı Tatilde, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ve Hababam Sınıfı Güle Güle filmlerinin tümünde rol alan kimdir” sorusu soruldu. Hemen herkesin en az birkaç kez seyrettiği bu filmlerin hepsinde rol alan oyuncunun isminin çok kolay olduğu tahmin edilse de gerçek böyle olmadı ve bu sorunun cevabı oldukça merak edilmeye başlandı.

Sıtkı Akçatepe!

Kim Milyoner Olmak ister’de 60 Bin TL’lik soruya kadar gelmeyi başaran ve bu soruyu da açtıran ve ancak soruya cevap vermekte zorlanan yarışmacı Canan Taşsinar cevabı bulmakta zorlanınca önce çift joker hakkını kullandı ve şıklardan Kemal Sunal ve Münir Özkul seçeneklerini tahmin etti. Ancak ne yazık ki verdiği bu cevaplar doğru değildi ve yarışmacı 60 Bin TL’lik soruda elenmekten ve daha kötüsü baraja takıldığı için 15 Bin TL ile yarışmadan ayrılmaktan kurtulamadı. Yarışmada kaybettiren sorunun cevabı ise Sıtkı Akçatepe’ydi ve bunu ekran başındaki pek çok izleyici de doğru olarak yanıtlayamadı.

03-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar