Yalı Çapkını Dizisine Flaş Bir Oyuncu ‘Buçe Buse Kahraman’ Dahil Oldu

Yalı Çapkını Dizisine Flaş Bir Oyuncu ‘Buçe Buse Kahraman’ Dahil Oldu
Star TV’nin OGM Pictures imzalı Afra Saraçoğlu’lu Yalı Çapkını’dizisine flaş bir isim dahil oldu. Merakla beklenen dizinin yeni oyuncusu kim hangi role hayat verecek işte detaylar…

Camdaki kız, Kırmızı oda, Doğduğun ev kaderindir ve TRT1’in sevilen dizilerinden Masumlar apartmanı gibi önemli yapımlara imza atmış OGM Pictures imzalı sahibi Onur Güvenatam’ın yapımcılığında Star TV ekranları için çekeceği ‘Yalı Çapkını’ dizisine uzun süredir aranan isim belli oldu. Yalı Çapkını dizisinin yönetmeni son olarak ‘Another Self’ adlı dijital dizisini çeken yapım şirketinin ve rejisi çok beğenilen Burcu Alptekin oldu. Yalı Çapkını dizisinin başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor. Yıldızı son dönemde parlayan Afra Saraçoğlu son olarak Çağatay Ulusoy’la başrolü paylaştığı Blu Tviçin çekilen ‘Yeşilçam’ dizisinde rol almıştı. Ardından kendisine birçok projeden teklif gitmiş, uzun süre projeleri değerlendiren Saraçoğlu ‘Yalı Çapkını’ dizisini kabul etmişti. Mert Ramazan Demir ise Fox Tvde yayınlanan başrolünde İlker Kaleli’nin rol aldığı ‘Öğretmen’ dizisinde Afra Saraçoğlu ile rol almıştı. Şimdi iki genç ve başarılı oyuncu ‘Yalı Çapkını’ dizisi ile yeni sezonda izleyici ile buluşacak. Yakında sete çıkacak olan diziye yeni bir isim daha katıldı. Uzun zaman beklenen rol için aranan isim bulundu. İşte o isim…

 

Buçe Buse Kahraman ‘Yalı Çapkını’ Dizisinde!

OGM Pictures’ın Star TV’de yayınlanmak üzere yeni sezon için çekeceği ilk dizi Yalı Çapkını merakla bekleniyor. Yalı Çapkını dizisine son olarak flaş bir isim dahil oldu. Son olarak ‘Gri’ dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman ‘Yalı Çapkını’ dizisine dahil oldu.

Buçe Buse Kahraman 1996 İzmir doğumlu ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Oyunculuk Bölümünü okuyor. ‘Baş Belası’, ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, ‘Yasak Elma’, ‘Çarpışma’, ‘Kötü Çocuk’ ve Son olarak ‘Gri’ yapımlarında rol aldı.

 

 29 Temmuz’da sete çıkacak olan dizide usta aktör Çetin Tekindor uzun süre sonra ‘Halis Ağa’ rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin başrolünde rol alan Afra Saraçoğlu (Seyran) ve Mert Ramazan Demir (Ferit) karakterlerini canlandıracak. Dizide güzl oyuncu Beril Pozam, Seyran’ın ablası Suna’ya hayat verecek. Yalı Çapkını dizisinde ödüllü ve güçlü oyunculu ile tanınan isim Gülçin Santırcıoğlu ‘İfakat’a hayat verecek. Cansu Fırıncı’nın ‘İbo’yu, Doğukan Polat’ın ‘Fuat’ı, Yiğit Tuncay’ın ‘Latif”i oynayacağı dizide usta oyuncu Hülya Duyar da ‘Şefika’yı canlandıracak.

 

Buçe Buse Kahraman ‘Yalı Çapkını’ Dizisinde ‘Pelin’i Canlandıracak

Titizlikle aranan dizinin öne çıkan karakterlerinden Pelin için de yapım şirketi sonunda karar verdi. Pelin karakterini son olarak Gri dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman oynayacak. 

Yalı Çapkını dizisinde Pelin, Ferit’in (Mert Ramazan Demir) sevgilisi olarak seyirci karşısına çıkacak. Ailesinden ayrı yaşayan Pelin Güzel Sanatlar’da okuyan bir kızdır ve hayatı Ferit’in dedesi Halis Ağa’nın isteğiyle Antepli Seyran’la evlenmesi üzerine değişir.

 

Yalı Çapkını dizisinin konusu, Antep’te bir aşiretin kızı olmasına rağmen ailenin istemediği bir gence aşık olarak İstanbul’a kaçan bir kızın başından geçen olayları anlatıyor. Zengin ve çapkın bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan genç bir kızın birbirlerine aşık olmasını konu edinen, güzel bir aşk hikayesini anlatırken hem de bir hesaplaşmayı izleyeceğiz.

 

25-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar