Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile evlilik haberleriyle ilgili ilk kez konuştu!

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile evlilik haberleriyle ilgili ilk kez konuştu!
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın evleneceği haberleri magazin gündemini meşgul etti. Cem Yılmaz bu haberlere sosyal medyadan cevap verdi.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya arasındaki aşk ortaya çıktığından beri magazin gündeminin ilk sırasındaki yerini koruyor. Magazin basını deyim yerindeyse bu aşk ile yatıyor ve kalkıyor. Son olarak Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın evlenmeye karar verdiği yazılıp çizildi. Her ne kadar bu iddialar dillendirilse de ünlü çift sessizliğini korumaya devam etti. Ta ki Cem Yılmaz tarafından atılan tweete kadar. Başarılı komedyen kendine has üslubuyla ortada dolaşan iddialarla ilgili konuştu.

Cem Yılmaz'dan evlilik iddialarıyla ilgili açıklama

Müge Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın sunumuyla Kanal D'den ekrana gelen magazin programı 2. Sayfa'da Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili bir haber yapıldı. Yapılan haberde karantina günlerini beraber geçiren çiftin birbirlerine çok alıştıkları ve evlilik provası yaptıkları dillendirildi. Öyle ki ortaya atılan bu iddialara göre Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'ya evlilik teklifi bile etmiş, Serenay Sarıkaya da evlilik teklifini kabul etmiş. Tabii ki doğrulanmadığı takdirde birer iddiadan ibaret. Cem Yılmaz, ortaya atılan bu iddialara Twitter üzerinden cevap verdi. Sevilen oyuncu Twitter hesabından "Haberim olursa evlenmem, evlensem haberim olmaz." şeklinde bir tweet attı. Böylece basında çıkan iddiaları yalanlamış oldu. Son dönemin gözde çifti aralarındaki ilişkiyi gözlerden ve sosyal medyadan uzak bir şekilde yaşamaya özen gösteriyor. 

Gündemden düşmeyen aşk

Son döneme en büyük damga vuran magazin olaylarından biri hiç kuşkusuz Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki ilişki. Uzun bir süre birlikte oldukları iddia edilmiş ve en sonunda Atina'da el ele görüntülenince her şey ispatlanmıştı. Atina'dan dönmelerinin ardından havalimanında basın mensupları tarafından görüntülenen çifte mikrofon uzatıldı. Aralarındaki ilişkiyle ilgili bir soruya Cem Yılmaz "Ne söyleyeyim ki görüyorsunuz işte" cevabını verdi. 46 yaşındaki Cem Yılmaz ve 28 yaşındaki Serenay Sarıkaya arasındaki 18 yaşlık fark çok konuşuldu ve büyük eleştrilere maruz kaldı. Cem Yılmaz, bu eleştrilere kendine has üslubuyla, alaya alarak cevaplar vermeyi tercih etti. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz arasındaki ilişki, devam ettiği sürece magazin gündeminin ilk sırasından ineceğe benzemiyor. 

08-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar