Cem Yılmaz ve ünlü sunucudan iddialara cevap gecikmedi

Cem Yılmaz ve ünlü sunucudan iddialara cevap gecikmedi
Daha önce ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile evlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ayrıldıktan sonra yeni bir aşk yaşadığı iddiası doğru mu? Dedikodulara neden olan o ünlü sunucu kim?

Tartışmaların ismi Cem Yılmaz, ünlü sunucu ile aşk yaşadığı iddialarına cevap gecikmedi. Birkaç ay önce ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile evlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın aşk yaşadığı iddiası doğru mu? Dedikodulara neden olan o ünlü sunucu kim? İddialar üzerine iki isim de açıklama yaptı. İşte o iddia ve verilen cevaplar haberimizde.

Cem Yılmaz ve ünlü sunucudan iddialara cevap gecikmedi!

Cem Yılmaz ismi magazin dünyasında hep zirvede oldu. Onun hakkında her zaman bir iddia hazırdır. İşte o iddialardan biri geçen hafta ortaya atıldı ve hem Cem Yılmaz hem de “O Ses Türkiye” sunuculuğuyla ünlenen Saadet Özsırkıntı bu iddiaya cevap verdi. Aralarında aşk olduğu iddiaları üzerine bakın iki ünlü isim neler dedi?

Büyük aşk bitti?

Türkiye’nin tartışmasız en ünlü komedyeni Cem Yılmaz'ın O Ses Türkiye sunuculuğuyla ünlenen Saadet Özsırkıntı ile aşk yaşadığı iddia edilmiş ve yeni bir tartışma başlamıştı. Bir süre sessiz kalan Cem Yılmaz sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak cevap verdi. Cem Yılmaz mesajında şöyle konuştu: "Bu ve benzeri “aşk” haberleri dedikleri şeyi , 2 gün sonra “büyük aşk “ bitti diye verme var bi de...Bitene kadar mücadeleye devam :) ..paspallık forever..since 90’s"

Sadece selamlaştık!

Cem Yılmaz’ın açıklamaları üzerine gözler ünlü sunucu Saadet Özsırkıntı’ya çevrildi. Cem YıImaz ile aralarında aşk iddialarına bir yalanlama da Saadet Özsırkıntı'dan geldi. İlişkiyi yalanlayan Özsırkıntı sert bir açıklama yaparak haberi yapanları kınadı. Ünlü sunucu açıklamasında olayı bakın nasıl anlattı? İşte o açıklama: "Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru... Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır."

Cem Yılmaz bir süredir beraber olduğu Serenay Sarıkaya ile yollarını ayırmıştı. Ünlü komedyen son zamanlarda dünyayı kasıp kavuran küresel tehdit corona ile amansız mücadele veren sağlık çalışanlarıyla ilgili projeler ile gündeme geliyordu. Canlitv olarak ünlü komedyene yeni projelerinde başarılar diliyoruz.

06-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar