Cem Yılmaz Yaptığı Hatayı Keyifle Anlattı!

Cem Yılmaz Yaptığı Hatayı Keyifle Anlattı!
Ünlü isim Cem Yılmaz’dan bugün eğlenceli bir paylaşım geldi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisini tiye aldı. İşte detaylar!

Önümüzdeki hafta bugün babalar günü. Şimdiden bunu duyurur ve tüm babaların babalar gününü kutlarız. Nasıl anneler günü çok kıymetliyse en az onun kadar da babalar günü kıymetlidir. Çocuklar anne ve baba diye ayırmazlar zira. Bugün sosyal medyanın gündeminde eğlenceli bir haber vardı. Ünlü şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak aslında hayatla ve kendisiyle ne kadar barışık biri olduğunu gözler önüne serdi. Bilmeden yaptığı bir hatayı saklamak ve üzerini kapatmak yerine bunu takipçileri ve sevenleriyle paylaşarak bu durumu büyük bir olgunlukla karşıladı ve durumun aleyhine olan sonucunu lehine çevirmeyi ve sevenleri tarafından da yine alkışlanmayı başardı. İşte Cem Yılmaz’ın hatasını keyifli hale nasıl getirdiğinin ayrıntıları!

Bir Başka Şekilde Babam ve Oğlum Olayı!

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz bugün Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak 21 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Gününü bugün zannederek babasının babalar gününü kutladığını, oğlunun da kendisini arayarak aynısını yaptığını ve oğlunun kendisinin babalar günü kutladığını ifade etti. Babası ve oğluyla yaşanılan bu olayı tiye alan ünlü isim yapılan bu erken kutlamaları eğlenerek anlattı ve takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim “Mis gibi kafalar, kuşak boyu” ifadeleriyle yaşadıkları bu durumu açıkladı. Böylece ünlü ismin aslında hayatla ne kadar barışık olduğu ve kendisiyle ilgili yaptığı bir hatayı büyük bir hoş görü ve olgunlukla paylaşmasını bildiğini de takipçilerine göstermiş oldu.

Bu Günü Babalar Günü Sandı!

Ünlü isim Cem Yılmaz 21 Haziranda kutlanacak olan babalar gününü bir hafta erkene aldı. Aynı şeyi kendi oğlu da yapımca ortaya eğlenceli bir durum çıktı. Cem Yılmaz babasının babalar gününü kutladı, oğlu da Cem Yılmaz’ın babalar gününü kutladı. Bu olayı sosyal medya hesabından paylaşan cem Yılmaz “Az evvel babamı aradım 5 dakika babalar gününü kutladık. Sonra oğlum beni aradı. 10 dakika da onunla kutlaştık. Sonra Babalar Gününün haftaya olduğunu öğrendik. Mis gibi kafalar, kuşaklar boyu…” ifadelerini kullandı. Yapılan yanlışın üstünü örtmeyerek bu durumu kendi üslubuyla eğlenerek anlattı. Bu durumu okuyan takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni atarak ve yorumda bulunarak destek verdi. Takipçilerin pek çoğu işte “Cem Yılmaz böyle olunuyor” ifadelerini kullandı.

14-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar