Cem Yılmaz'a Mahkemeden Bir İyi Bir Kötü Haber

Cem Yılmaz'a Mahkemeden Bir İyi Bir Kötü Haber
Eski eşi Ahu Yağtu aleyhine nafaka indirimi talebiyle mahkemede dava açan Cem Yılmaz’a görülen dava sonunda bir iyi bir kötü haber çıktı.

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz zaman zaman magazin basını ve sosyal medyada değişik konularla gündeme geliyor. Hemen her sözü her hareketi haberlere konu olan ünlü isim geçtiğimiz aylarda eski eşi Ahu Yağtu aleyhine mahkemede dava açmış ve eşine çocuğu için ödediği nafakada indirim talep etmişti. Eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz mahkemeden bu ücretin TL cinsinden 40 Bin TL’ye indirilmesini talep etmişti. Bunun üzerine ünlü ismin eski eşi ise bu isteğe karşı çıkmış ve tarafların arasındaki uyuşmazlığın mahkeme yoluyla çözülmesine karar verilmişti. Cem Yılmaz tarafından nafakada indirim talebiyle açılan davada İstanbul 11. Aile Mahkemesi kararını verdi. Mahkeme kararından ünlü oyuncu ve şovmen ve yazar Cem Yılmaz’a bir iyi bir kötü haber çıktı.

70 Bin TL Nafaka Ödeyecek

İstanbul 11. Aile Mahkemesine eski eşi Ahu Yağtu aleyhine nafaka indirimi davası açan Cem Yılmaz’ın ve Ahu Yağtu’nun davasından karar çıktı. Basına gizli olarak görülen mahkeme sonunda eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık 10 Bin Dolar nafaka Ödeyen Cem Yılmaz bunun 40 Bin TL’ye düşürülmesini mahkemeden talep etmiş eski eşi ise bu talebe karşı çıkmıştı. İstanbul 11. Aile Mahkemesinde görülen gizli duruşma sonunda taraflardan ikisi de tam olarak istediklerine ulaşamadı. İstanbul 11. Aile Mahkemesi kararında Cem Yılmaz’ın talep ettiği 40 Bin TL’ye hayır diyerek eski eşi Ahu Yağtu’ya aylık 70 Bin TL nafaka ödemesine, nafaka ücretini dolar cinsinden değil Türk Parası cinsinden ödemesine karar verdi. Böylece Cem Yılmaz istediği 40 Bin TL yerine 70 Bin TL öderken bunu TL olarak ödeyecek.

Bir Çocukları Var

Ünlü isim Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu 2012 yılında evlenerek dünya evine girmişlerdi. Çift yaklaşık olarak 20 ay evli kaldıktan sonra 2013 yılında boşanmıştı. Çiftin evliklerinden Kemal adında bir çocukları bulunuyor. Zaman zaman bir araya gelen çift çocuklarıyla vakit geçiriyor ve çocukları için gerekenleri birlikte kararlaştırıyor.

31-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar