Mali’den Tolga Yücel’in İddialarına Yanıt

Mali’den Tolga Yücel’in İddialarına Yanıt
Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil arasında sular durulmuyor. Şimdi de Tolga Yüce’nin paylaşımını Mehmet Ali Erbil’in yaptırdığı iddia edildi. Peki bu duruma MALİ ne dedi?

Magazin dünyası bu günlerde adeta toz duman. Geçtiğimiz haftalarda adeta magazin basınına bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil ve seda Sayan tartışmasının yansılamaları halen devam ediyor. İki ünlü arasında yaşanan ve daha sonra yapılan karşılıklı açıklamalarla sakinleşen ortam bugünlerde yeniden alev aldı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in Seda Sayan aleyhine sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptırdığı iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme gelmiş ve ünlü ismin yakın arkadaşı olan Tolga Yüce üzerinden paylaşımlar yaptırdığı iddia edilmişti. İddiaya göre Mehmet Ali Erbil yakın arkadaşı olan Tolga Yüce’ye Seda Sayan aleyhine paylaşımlar yapmasını telkin etmişti. Bu iddialar bir anda olayı tekrar gündeme getirirken Tolga Yüce’de yaptığı açıklamayla olayı doğrulamıştı. Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ise bugün yaptığı bir açıklamayla bu iddialar yanıt verdi.

Öyle Birini Tanımıyorum

Geçtiğimiz haftalarda iki eski dostun tartışmaları magazin ve sosyal medya takipçileri merakla ve üzülerek takip etmişlerdi. Sonunda Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasında sular durulmuş ve ikili yaptıkları karşılıklı açıklamalarla tansiyonu düşürmüş ve yeniden barışmışlardı. Ancak geçtiğimiz günlerde Tolga Yüce’nin yaptığı bir paylaşım ve bu paylaşımı Mehmet Ali Erbil’in yazdırdığı iddiası olayı tekrar ısındırdı. Tolga Yüce yaptığı paylaşımı Mehmet Ali Erbil’in isteği ile yaptığını açıklayınca da olanlar oldu. Mehmet Ali Erbil’in manevi oğlum diye adlandırdığı Tolga Yüce’nin bu açıklamasının ardından ünlü isim yaptığı açıklamada “Tolga Yüce diye birini tanımıyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklamayla Mehmet Ali Erbil’in manevi oğlum dediği Tolga Yüceli defterinden sildiği öğrenildi.

Ses Kayıtları Var

Tolga Yüce Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan arasındaki tartışmanın ortasında kalan isim olarak gündemde bu günlerde. Tolga Yüce yaptığı paylaşımı Mehmet Ali Erbil’in yaptırdığını iddia ederek ses kayıtları olduğunu ileri sürdü. Yüce yaptığı açıklamada “benim Seda Hanım ile tanışıklığım olmamıştır. Kendisi saygı, sevgi duyduğum önemli bir sanatçıdır. Her şeyden önce bir anne. Mehmet Ali Erbil’in Seda Hanım ile ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil ile hiçbir dostluğu kalmaz ve insanlar kınar” ifadelerini kullandı.

01-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar