Cem Yılmaz’ın Evinde Yangın Çıktı

Cem Yılmaz’ın Evinde Yangın Çıktı
Ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın Levent’te bulunan üç katlı villasının bodrum katında öğle saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine itfaiyeler sevk edildi.

Ünlü şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın İstanbul Beşiktaş’ta bulunan villasında bugün yangın çıktı. Bugün öğlen saatlerinde çıkan yangını fareden ünlü isim Cem Yılmaz ve yardımcısı durumu hemen itfaiyeye bildirdi ve yangın bu sayede büyümeden söndürüldü. Magazin basını ve sosyal medyada hızla yayılan ve bir anda gündem olan habere göre ünlü oyuncunun evinde bulunduğu sırada üç katlı villanın bodrum katında bulunan jeneratör odasında yangın çıktı. Elektrik panosunun tutuşması üzerine çıkan yangın öğle saatlerinde çıktı. Ünlü isim hemen durumu itfaiyeye haber verdi ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz olayla ilgili olarak “jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. Sağ olsunlar söndürdüler” ifadelerini kullandı. Olay magazin basını ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer aldı.

Cem Yılmaz’ın Üç Katlı Villasında Yangın

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın Beşiktaş Levent’te bulunan üç katlı villasının bodrum katında bulunan jeneratör odasında bugün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında evinde olan ünlü isim durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangının büyümesine izin vermeden söndürdü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken ünlü isim Cem Yılmaz basın mensuplarının yangınla ilgili sorularına cevap verdi. Cem Yılmaz “Ben evdeydim zaten. Jeneratörde yangın çıkmış. Yangın neden çıkmış ben de bilmiyorum. Ustalar çalışıyor zaten aşağıda. Çok büyütüyorsunuz hadiseyi. Jeneratörde yangın çıkınca itfaiyeyi aradık. İtfaiye geldi sağ olsun söndürdüler. Evde şu anda kimse yok” ifadesini kullandı. Ünlü isim yangında maddi zarar olup olmadığına dair soruya ise “yani bu kısmını…” ifadeleriyle cevapladı.

Sosyal Medya ve Magazin Basınında Gündem Oldu

Ünlü isim cem Yılmaz’ın üç katlı villasının bodrum katında jeneratör odasında çıkan yangın magazin basınında ve sosyal medyada geniş bir şekilde yer aldı. Büyümeden söndürülen yangının neden çıktığı tam olarak bilinmezken jeneratör odasında bulunan elektrik panosundan çıktığı tahmin ediliyor. Birçok seveni ve takipçisinden geçmiş olsun mesajları alan ünlü isme bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar