Ceren Hindistan'ın açıklamasına hayranlarından tepki geldi!

Ceren Hindistan'ın açıklamasına hayranlarından tepki geldi!
Ceren Hindistan'ın açıklamasına hayranlarından tepki geldi! Ceren Hindistan kimdir? Ceren Hindistan'ın sevgilisi kimdir?

Uzun zamandır Maldivlerde tatilde olan Ceren Hindistan, ekranlara bir süreliğine ara vermişti. Ceren Hindistan'ın açıklamasına hayranlarından tepki geldi! Çokca sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hayranlarını mutlu eden güzel oyuncu Ceren Hindistan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden soru cevap paylaşımı yapmıştı. Takipçilerinin yönelttiği soruları paylaşan Ceren Hindistan,  tüm merak edilenleri açıkladı. Peki oyuncu Ceren Hinstan'a ne sorusu soruldu? İşte Ceren Hindistan ile ilgili tüm merak edilenler...
Uzun zamandır ekranlarda göremediğimiz ünlü oyuncu Ceren Hindistan, bu sıralar sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmakta. Sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayı ihmal etmeyen Ceren Hindistan, geçtiğimiz gün soru cevap paylaşımı yapmıştı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan oyuncu, verdiği bir cevap yüzünden hayranlarından tepki topladı. İşte detaylar..

Ceren Hindistan'ın açıklamasına hayranlarından tepki geldi!


Takipçilerinden gelen soruyu yanıtlayan Ceren Hindistan'ın soru cevap paylaşımına, 'Unutamadığınız komik güzel bir anınız var ise anlatırsınız?' sorusu yöneltildi. Güzel oyuncu ise, 'Hayatımda ilk Fenerbahçe maçına gittiğimde 18 yaşındaydım. İkinci yarı muhteşem bir gol attık. Ben çığlık çığlığa bağırıyorum. (güya tezahürat edeceğim). Ama bir tuhaflık vardı. Bütün stadyum bana küfür eder gibi baktı. Meğer ilk yarıdan sonra kaleler değişiyormuş. Ben hep sağ tarafa kim gol atar diye bekliyordum. Sessiz sedasız uzaklaştım stattan. Uzun bir dönem futbola tövbe etmiştim.' cevabını verdi. Yine takipçilerinden birisi, 'Erkek arkadaşınızı nazar değer diye mi göstermiyorsunuz.' sorusunu yöneltmiş ve Ceren Hindistan ise, 'Yok canım ne nazarı. Şimdiye kadar hep ulu orta yaşadım. Artık aklım başıma geldi. Özelimi göstermeme konusunda akıllandım sadece. Annemin, babamın ve kızımın haricinde kimsenin bilmesine gerek yok.' sözlerini kullanmıştı.
Ancak Ceren Hindistan kendısıne gelen bir soruya öyle bir cevap verdi ki, takipçileri tepki yağmuruna tuttu. İşte ayrıntılar..
' Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor' sorusuna karşılık 'fakiri napayım' cevabını veren Ceren Hindistan'a takipçilerinden tepki yağdı. 'Herşey para değil, insana değer verin' yorumları alan Ceren Hindistan, verdiği cevap ile tepki topladı.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar