Cem Yılmaz'ın yeni dizisinde Masumlar Apartmanı oyuncuları mı olacak?

Cem Yılmaz'ın yeni dizisinde Masumlar Apartmanı oyuncuları mı olacak?
Masumlar Apartmanı dizisi senaryosu kadar oyuncularıyla da tam not alan dizilerden. Cem Yılmaz'ın yeni dizisinde Masumlar Apartmanı oyuncuları mı olacak?

Yeni sezonun en başarılı dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı senaryosu ve oyuncu performansıyla dikkat çekiyor. TRT 1'de yayınlanan dizide iki kız kardeşi canlandıran Ezgi Mola ve Merve Dizdar ise her hafta oyunculuklarıyla herkesi kendilerine hayran bırakıyor. Safiye ve Gülben karakterleriyle beğenilen oyuncular ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da dikkatinden kaçmadı. Cem Yılmaz'ın yeni çekeceği dizi için Ezgi Mola ve Merve Dizdar'la görüşeceği iddia edildi.

Cem Yılmaz'dan Masumlar Apartamı dizisinin yıldızlarına teklif

Ünlü komedyen Cem Yılmaz çok izlenen sinema filmleri ile gündeme gelirken çekeceği yeni dizi projesi de heyecanlandırdı. Cem Yılmaz'ın dijital platform Netflix için çekeceği Erşan Kuneri dizisi de merakla bekleniyor. Tv 100'ün haberine göre Cem Yılmaz bu dizi için başarılı oyuncuları bir araya getirmeyi düşünüyor. Sit-com tarzı bir komedi dizisi olacak Cem Yılmaz'ın yeni projesi için Masumlar Apartmanı'nın iki yıldızı Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a teklif götüreceği belirtiliyor.

Cem Yılmaz başarılı isimlerle çalışmayı planlıyor

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Cem Yılmaz ilk kez bir dizi projesi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sezon formatında çekilmesi planlanan Erşan Kuneri dizisi Netflix'te yayınlanacak. Dizinin detayları hakkında basına henüz net bir bilgi verilmese de Cem Yılmaz'ın başarılı isimleri kadroda toplamayı planladığı biliniyor. Sinema filmleri ile çok eğlendiren Cem Yılmaz yeni projesi hakkında, "Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'a teklif

Netflix birçok yeni dizinin yayınlandığı dijital platformlardan biri olarak dikkat çekiyor. Yeni sezonda yabancı ve Türk dizilerinden birçoğu Netflix'te yayınlandı. Cem Yılmaz da bu platforma iş yapmak için kolları sıvadı. Cem Yılmaz'ın ilk dizi projesi olacak Erşan Kuneri için düşünülen iki isim olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar sergiledikleri oyunculuk performansıyla her hafta milyonları Masumlar Apartmanı dizisine kitliyor.

17-01-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar