Şarkıcı İntizar’ın Acı Günü

Şarkıcı İntizar’ın Acı Günü
Ünlü şarkıcı, besteci ve söz yazarı İntizar’ın hastanede tedavi gören babasının hayatını kaybettiği öğrenildi. İşte haberin detayları!

Ünlüler dünyasının pek fazla gündeminde yer almayan ve sadece işiyle ilgilenen isimlerinden şarkıcı İntizar bugün magazin ve sosyal medyanın gündemindeydi. Ünlü isim her ne kadar sosyal medya ve magazin basınında fazla yer almasa da zaman zaman hakkında çıkan yazılarla gündeme geliyor. Bu sefer ki gündeme gelişi ne yazık ki ünlü ismin derin bir acısıyla ilgili bir gelişmeyle ilgili oldu. Ünlü şarkıcı ve besteci, söz yazarı İntizar bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü ismin babası asker emeklisi Cemal Arslan bugün tedavi gördüğü Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Cemal Arslan’ın duran kalbi bir daha çalışmadı ve Cemal Arslan hayata veda etti. Ünlü isim İntizar’ın da babasının hastalığı sebebiyle bir süredir Muğla’da yaşadığı öğrenildi.

İntizar’ın Babası Hayata Veda Etti!

Müzik dünyasının ünlü ismi şarkıcı, söz yazarı ve aynı zamanda besteci olan İntizar bugün büyük bir acıyla yüzleşti. Ünlü isim hastanede tedavi altlında olan babasını kaybetti. Bu büyük kayıp sebebiyle oldukça üzgün olan ve adeta yıkılan İntizar bir süredir babasının hastalığı ve tedavisi sebebiyle Muğla’da yaşıyordu. İki hafta önce Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde solunum yetmezliği sebebiyle tedavi altına alınan İntizar’ın babası Cemal Arslan’ın bugün tedavi gördüğü hastanede kalbi durdu. Doktorların müdahalelerine rağmen bir daha geri döndürülemeyen Cemal Arslan hayata veda etti. Asker emeklisi olan Cemal Arslan’ın cenazesinin yarın Muğla Adli Tıp Kurumu Morgundan alınıp defnedileceği İzmir’e götürüleceği öğrenildi. Bizde canlitv.com ailesi olarak merhum Cemal Arslan’a Allah’tan rahmet ve ünlü isim İntizar’a bu büyük ve acı kaybından dolayı sabırlar diliyoruz.

İntizar Kimdir?

90’lı yılara damga vuran ve sonrasında da oldukça başarılı çalışmalara imza atan ve kendi kitlesini oluşturmayı başaran ünlü şarkıcı İntizar Arslan 1974 yılında Tunceli’de dünyaya gelmiştir. Sibel Can’ın bir konseri sırasında sahne alan ve o gün orada olan Ferdi Tayfur ve Ahmet Selçuk İlkan’ın dikkatini çeker ve sonrasında Ferdi Tayfur tarafından ünlü isme albüm yapılır. Daha sonrasında oldukça başarılı işlere imza atan İntizar’ın yayınlanan albümleri Gelincik, Gece Nemi, Göçebe, Aldanırım, Ihlamurlar Altında, Ömrüm Senindir, Aşk Yağmurları adını taşımaktadır.

17-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar