Cem Yılmaz’la evlenen Serenay Sarıkaya yazı erken getirdi!

Cem Yılmaz’la evlenen Serenay Sarıkaya yazı erken getirdi!
kısıtlamaların azaltılmasıyla nefes alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya karantinalı günlerden sıkılmış olmalı ki oturduğu sitede yaz keyfi yaşadı.

Cem Yılmaz ile evliliğiyle bir kez daha magazin gündemini meşgul eden Serenay Sarıkaya yazı erken getirdi! Ünlü oyuncu bir süredir Coronavirus nedeniyle kendini karantinaya almıştı. Tedbirlerin gevşetilip kısıtlamaların azaltılmasıyla nefes alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya karantinalı günlerden sıkılmış olmalı ki oturduğu sitede yaz keyfi yaşadı. Okuyanları gülümseten olay haberimizde.

Cem Yılmaz’la evlenen Serenay Sarıkaya yazı erken getirdi!

Birkaç aydır Cem Yılmaz ile yaşadıkları takip edilen ve sonunda evlilik yapan Serenay Sarıkaya coronavirüs sonrası çekilecek olan Bergen filmine hazırlık yapıyordu. Karantinada evde kalmaktan sıkılan ünlü oyuncu köpeği Orfeous'u da yanına alarak oturduğu sitede arkadaşlarıyla tatil keyfi yaptı.Seviyeli magazin haberleriyle gündemi yakalayan tv100'de yer alan habere göre; Mart ayından beri Coronavirus önlemlerine harfi harfine uyan ve evinden neredeyse hiç çıkmayan ünlü sunucu arkadaşlarının teşvikiyle oturduğu sitede çimlerin üzerinde güzel havanın tadını çıkardı.

Arkadaşlarıyla felekten bir gün çaldı

Yaklaşık 3 aydır devam eden corona virüs hepimizi olduğu kadar ünlüler dünyasını da olumsuz etkiledi. Projeleri iptal edilen ve evde kalmaya özen gösteren ünlüler yavaş yavaş karantinadan çıkmaya başladı. Bunlardan biri de güzel oyuncu Serenay Sarıkaya oldu. Oturduğu sitede arkadaşlarıyla bahçede çimlerin üzerinde güneşlenen oyuncuya eşlik eden sadece köpeği Orfeos değildi. Arkadaşlarıyla sohbet eden ünlü oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmayan köpek sosyal medyada da olumlu yorumlar aldı. Şu sıralar Bergen adlı sinema filmine hazırlık yapan Sarıkaya’ya başarılar diliyoruz.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

1991 yılında Ankara’da doğan Sarıkaya, henüz 15 yaşında şöhret oldu. Çek Cumhuriyeti'nde katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü alan genç oyuncu, ilk deneyimi olan “Şaşkın” adlı sinema filminde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. 2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Sarıkaya ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Sadece dizi ve sinema filmlerinde değil reklam filmlerinde de boy gösteren ünlü oyuncu, bazı önemli markaların da reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilen Sarıkaya, iki kez de Altın Kelebek Ödülüne layık görüldü.

Sinema Filmleri

2006 Şaşkın

2008 Plajda

2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2016 İkimizin Yerine

2020 Bergen: Acıların Kadını Bergen

Dizileri

2008 Peri Masalı

2008 Limon Ağacı

2008 - 2010 Adanalı

2010 - 2013 Lale Devri

2013 - 2015 Medcezir

Tiyatro

2019 Alice Müzikali Alice

31-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar