Cemal Can o yarışmacıyı ağlattı Sebebine çok şaşıracaksınız!

Cemal Can o yarışmacıyı ağlattı Sebebine çok şaşıracaksınız!
Survivor 2020 geride kaldı ancak hatıraları sıcaklığını koruyor. İşte bu anılardan birini anlatan Cemal Can o yarışmacıyı ağlattı. Sebebine inanamayacaksınız.

Survivor 2020 geride kaldı ancak hatıraları sıcaklığını koruyor. Gün geçmiyor ki Survivor 2020 ile ilgili bir konu gündeme gelmesin. İşte bu anılardan birini anlatan Cemal Can o yarışmacıyı ağlattı. Sebebine çok şaşıracağınız bu anının hikâyesi nedir, olayın kahramanı Nisa nasıl tepki verdi? Şimdi detaylar

Cemal Can o yarışmacıyı ağlattı Sebebine çok şaşıracaksınız!

Survivor 2020 5,5 aylık serüvenini 14 Temmuz Salı akşamı tamamladı ve Cemal Can şampiyonluğunu ilan etti. Her geçen gün Survivor 2020 ile ilgili bir anı, bir tartışma gündeme geliyor. Bazen sevinip bazen duygulandığımız bu haberlere bazen de çok şaşırıyoruz. İşte bu anılardan birini anlatan Şampiyon Cemal Can, yakın arkadaşı Survivor Nisa’yı hüngür hüngür ağlattı. Duyanların çok şaşıracağı bu anının hikâyesini takipçilerimiz için derledik

"Ben düştüğüm anda Nisa beni kaldırdı"

Survivor’un son şampiyonu Cemal Can gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 16 Temmuz Perşembe akşamı Survivor'da yarışan bütün yarışmacılarla birlikte katıldıkları TV8'de Şampiyonun Hikâyesi programında Murat Ceylan’la birlikte sezonun değerlendirmesini yaptı. Programda söz alan Cemal Can kendi hikâyesini dinlediği kısmında duygularını paylaştı. 5,5 ay süren zorlu süreçte yaşadığı zorlukları değerlendiren son şampiyon, arkadaşlarının dostluğuna övgüler yağdırdı. İşte o sözler: "Bu Survivor mükemmel dostlukların olduğu bir Survivor oldu. Arkadaşlıklar edinmeye gitmemiştim ama çok farklı karakterlerle çok farklı arkadaşlıklar edinebildiğimi görmüş oldum. Ben düştüğümüz zaman Nisa beni kaldırdı, Nisa düştü ben kaldırdım. Ben düştüm Berkan beni kaldırdı, aynı şekilde Yasin. Kim düştüyse herkes birbirini kaldırdı. Çok güzel dostluklar yaşandı"

Kimse ne olduğunu anlayamadı!

Cemal Can duygu dolu bu cümleleri kurarken bir anda stüdyo hıçkırıklara boğuldu. Herkes Cemal Can’ı sulugöz bilir ancak bu sefer ağlayan Nisa Bölükbaşı idi. Nisa'nın aniden hıçkırıklara boğulması başta Cemal Can ve sunucu Murat Ceylan olmak üzere herkesi şaşırttı. Murat Ceylan, Nisa'ya "Nisa ne oldu? Canını ne sıktı?" diye sordu. Ağlamaktan sorulara cevap veremeyen Nisa’nın imdadına Nisa ve Cemal Can'ın dostluklarıyla ilgili hazırlanan video yetişti.

"O an bırakmak istedim"

Ekrandaki video Cemal Can ile ilgiliydi. Yarışmanın başlarında yakın arkadaşı Fatma Günaydın'ın elenmesine Cemal Can’ın verdiği tepki gösteriliyordu. Videoda yarışmayı bırakmak isteyen Cemal Can’ın itirafı vardı. O itirafta Fatma’nın elenmesi üzerine Cemal Can, "En iyi anlaştığım Fatma'ydı. O gittikten sonra ayrılmak istedim. Ama diğer arkadaşlarımı henüz tanımamıştım" diyordu.

Bu sözler üzerine bu sefer de stüdyoda Fatma Günaydın’ın hıçkırıkları duyuldu. Duygu dolu anların yaşandığı Şampiyonun hikâyesi tatlı anıları geride bırakarak sona erdi.

17-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar