Minik Serçe Sezen Aksu'nun son klibi sosyal medyada olay oldu!

Minik Serçe Sezen Aksu'nun son klibi sosyal medyada olay oldu!
Minik Serçe Sezen Aksu, yayınladığı son kliple dikkatleri çekti. 'Karşıyım' adlı şarkısına sıra dışı bir klip çeken Aksu, sosyal medya gündeminde en çok konuşulanlardan oldu.

Tüm zamanların en çok şarkı üreten ve şarkıları dillerden dillere dolaşan ismi Sezen Aksu yayınladığı son kliple de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Minik Serçe lakabıyla anılan Sezen Aksu'nun yaptığı bütün şarkılar yıllardır dillerden dillere dolaşıyor ve her şarkısı çok beğeniliyor. Sezen Aksu son zamanlarda şarkılarını video paylaşım sitesi Youtube üzerinden sevenleriyle paylaşıyor. Aksu'nun Youtube üzerinden paylaştığı son klibi 'Karşıyım' ise gündeme bomba gibi düştü ve günün en çok konuşulanlarından oldu.

Sezen Aksu Harun Kolçak'ı unutmadı

Sesi ve besteleriyle gönüllere taht kuran Sezen Aksu, 'Karşıyım' isimli klibi ile gündeme bomba gibi düştü. Sezen Aksu Yotube'dan paylaştığı klibine bir not da ekledi. Aksu'nun paylaşımı hem duygulandırdı hem de o şarkının yeniden hatırlanmasına vesile oldu. Aksu 'Karşıyım' klibini şu notla paylaştı; "Öncellikle bu haftanın şarkısı, 15 yıllık 'Karşıyım', sahibinin sesi Harun Kolçak’a gelsin, dilerim bizi duysun, hatta eşlik de etsin lütfen." Sezen Aksu vefat eden ünlü sanatçı Harun Kolçak'ın şarkısını kendi yorumuyla yeniden gündeme getirdi.

Sezen Aksu'nun son klibi çok konuşuldu

Harun Kolçak yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle erken yaşta vefat etmişti. Kolçak 15 Temmuz 1955 doğumluydu ve yakalandığı hastalığıyla mücadelesini 2017 yılında yitirmiş ve vefat etmişti. Sezen Aksu Harun Kolçak'ın sevilen şarkısı 'Karşıyım'a yeni bir yorum kattı ve sıradışı bir kliple yayınladı. Harun Kolçak'ı da anarak paylaştığı klip ise günün en çok paylaşılan ve konuşulanı oldu. Aksu, 'Karşıyım' klibinde İstanbul'un en güzel köşelerine ve boğazdan görüntülere yer verdi. İstanbul'da günlük hayatın bir parçası olan dolmuş ve otobüslere yazılan şarkı sözleri ise klibe farklılık ve espri katan görüntüler oldu.

O şarkı yeniden yorumlandı

Sezen Aksu'nun muhteşem yorumuyla tekrar hatırlatılan Harun Kolçak'tan duyulmaya alışılan 'Karşıyım' şarkısının klibinde eski arabalar, otobüs ve dolmuşlar kullanılırken, duvarlar, billboardlar, yön ve adres tabelaları şarkı sözleri yazıldı. Karşıyım klibinin sözleri ise şöyleydi;

Bana sakın anlatmayın inanmıyorum

Bu ezbere bu demode ifadeelere

Beni ikna edemiyor hiçbir cevap

Hiç aldırmıyorum bu gülüyor

Karşıyım her şeye karşıyım var mı?

Rabbim adaletin bu kadar mı?

Karşıyım alayına karşıyım var mı?

Rabbim adaletin bu kadar mı?

Hadi versinler hadi cezamı razıyım

Hür doğdum hür öleceğim

Ya efendisi olacağım kendi hayatımın

Ya bu yerden gideceğim

Atın ölümü Vallahi billahi kin tutmam

Karşıyım her şeye karşıyım var mı?

Rabbim adaletin bu kadar mı?

Karşıyım alayına karşıyım var mı?

Rabbim adaletin bu kadar mı?

18-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar