Sercan Yıldırım'dan final sonrası Nisa ile ilgili bomba açıklamalar!

Sercan Yıldırım'dan final sonrası Nisa ile ilgili bomba açıklamalar!
Sercan Yıldırım, Survivor finalinin ardından pek çok konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nisa ile ilgili sarf ettiği sözler dikkat çekti.

Survivor'da yılan hikayesine dönen Sercan Yıldırım ile Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar hala konuşulmaya devam ediyor. Sercan Yıldırım, yarışmanın sona ermesinin ardından Nisa Bölükbaşı ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 

Aylar süren Survivor macerası geçtiğimiz gün Cemal Can'ın kazandığı zaferle sona erdi. Yarışmanın sona ermesinin ardından tüm yarışmacılar barbekü partisinde bir araya geldi. Barbekü partisinde yer alan isimler arasında yarışmanın sonlarında elenen Sercan Yıldırım da vardı. Bildiğiniz gibi bu sezon Survivor'a damgasını vuran şeylerden biri Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı arasında yaşananlar oldu. Yarışmanın final bölümünün ardından barbekü partisinde mikrofonlar Sercan Yıldırım'a doğrultuldu. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Sercan Yıldırım, Nisa Bölükbaşı ile ilgili sorulan soruya bakın nasıl cevap verdi.

Sercan Yıldırım: Olayı tamamen...

Sercan Yıldırım, Nisa ile yaşadıkları şeyin Survivor'da olduğunu ve bittiğini, dolayısıyla en doğrusunun olayı kapatmak olduğunu ifade etti. Buna karşın gelecekte neler olacağını da bilemediğini sözlerine ekledi. İşte o ifadeler;

"Olay üzerinde çok konuşuldu yazıldı etti ama ben artık olayı tamamen kapatmaktan yanayım sonuçta onun da ailesi var, etkilendi herkes, orada yaşanan ne varsa orada kaldı her şeyiyle. Ben kimseyle küs kalmayacağım, İstanbul'a gelene kadar konuşmam dediğim isimler vardı ama burada fikrim değişti. Herkesle konuşur selamlaşırım ama tabi ne kadar görüşürüz onu zaman gösterecek" 

Gelecek planlarını anlattı

Futbol kariyeri kağıt üzerinde devam eden Sercan Yıldırım'a gelecek planları da soruldu. Bildiğiniz gibi Acun Ilıcalı, Hollanda Eredivisie ekiplerine Fortuna Sittard'ın %25 hissesini satın aldı. Sercan Yıldırım bu konuya atıf yaparak Acun Ilıcalı ile birlikte bir projede yer alabileceğini ifade etti. Acun Ilıcalı daha önce kendisiyle ilgili "Hırsı ve yeteneğiyle Sercan yeniden futbola kazandırılabilir. Düşünsenize Survivor'dan bir ismi yeniden yıldız yapmak güzel olurdu" şeklinde konuşmuştu. Kariyeri boyunca Bursaspor ve Galatasaray gibi büyük ekiplerde forma giymiş Sercan Yıldırım son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük formasını giyiyordu. Fatih Karagümrük ile sözleşmesi devam ederken Survivor'a giden Sercan Yıldırım'ın sözleşmesi önümüzdeki günlerde sona eriyor.

16-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar