Çetin Tekindor Hangi Dizide Rol Alacak?

Çetin Tekindor Hangi Dizide Rol Alacak?
Usta oyuncu Çetin Tekindor Hangi Dizide rol alacak? Setlere geri dönen usta oyuncu TRT'de ekrana gelecek dizide bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkıyor. İşte detaylar!

Yaşayan efsane oyuncuların başında gelen ve rol aldığı yapımlarda adeta nefesler tutularak takip edilen usta oyuncu Çetin Tekindor bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürüyordu. Son olarak Mehmet: Bir Cihan Fatihi adlı yapımda rol alan Çetin Tekindor bu yapımın ardından uzun bir süredir ekranlarda yoktu. Başarılı oyuncunun hayranları onu dizilerde görememenin üzüntüsü içindeyken sevindirici bir haber geldi. Usta oyuncu Çetin Tekindor TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Hay Sultan adlı yapımla yeniden izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu Hay Sultan Aki Film imzasını taşıyor. Usta oyuncu Çetin Tekindor’un Hz. Geylani’yi canlandıracağı yapımla ilgili detaylar haberimizde!

Çetin Tekindor Setlere Hz. Geylani Rolüyle Dönüyor!

Uzun yılların deneyimli oyuncusu, rol aldığı karakterleri adeta yaşayan ve karşısındaki seyirciye bu karakter gerçekten var” dedirtecek bir ustalıkla geçiren Çetin Tekindor Mehmet: Bir Cihan Fatihi adlı yapımdan sonra uzun süredir herhangi bir yapımda yer almamıştı. Şimdilerde adı TRT 1 için Akli Film tarafından hazırlanan Hay Sultan dizisiyle geçen usta oyuncunun bu yapımda Hz. Geylani’yi canlandıracağı öğrenildi. Çekimlerinin bugün itibariyle başladığı Hay Sultan setinde ise Çetin Tekindor’u görme şansı herkesi heyecanlandırdı. Yakın zamanda izleyici ile buluşması beklenen dizinin çekimlerinin oldukça iyi gittiği de gelen haberler arasında.

Hay Sultan Yakında TRT’de

TRT 1 izleyicileri yakın zamanda yeni bir dönem dizisiyle daha buluşacak. Akli Film imzalı ve yapımcılığını Emre Konuk, yönetmenliğini Sedat İnci’nin üstlendiği filmde Haz Geylani’nin hayatı anlatılacak. 30 bölüm çekilmesi düşünülen ve 60’ar dakikadan oluşacak dizi yakında TRT 1 ekranlarında haftada iki bölüm olarak yayınlanacak. Hz Geylani rolünde usta oyuncu Çetin Tekindor’un rol alacağı dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir ve Kevork Malikyan gibi isimler de rol alıyor. 60 dakika olarak hazırlanacak dizi toplamda 30 bölümden oluşuyor ve her hafta iki bölüm yayınlanması planlanıyor. Çekimleri bugün başlayan dizinin yakın bir zamanda ekrana geleceği tahmin ediliyor. Yayın tarihi açıklandığında sizlere duyuracağımız dizi heyecanla beklenmeye başlanmış durumda.

23-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar