Yasak Elma'ya bomba transfer!

Yasak Elma'ya bomba transfer!
Hemen her hafta ünlü bir oyuncunun katıldığı Yasak Elma'ya yapılan tranfer seyirciyi heyecanlandırdı. Yasak Elma hayranları diziye katılan son oyuncuyu merak ediyor. Haberimizde!

Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma'ya bomba transfer yapıldı. Neredeyse her hafta ünlü bir oyuncunun kadroya dahil olduğu diziye yapılan bu tranfer seyirciyi heyecanlandırdı. Yasak Elma hayranları diziye katılan son oyuncuyu ve hangi karakteri canlandıracağını sorguluyor. Detaylar haberimizde.

Yasak Elma'ya bomba transfer!

Fox Tv 'nin iddialı dizisi Yasak Elma pazartesi akşamları serüvenine devam ediyor. Her bölümüyle seyirciyi heyecanlandıran ve entrikadan entrikaya sürükleyen dizi, üçüncü sezonunda da reytingleri zorluyor. Başarısını yeni takviyelerle perçinleyen dizi bomba transferle de adından söz ettiriyor. Daha üç gün önce Döne karakteriyle İncilay Şahin'i kadroya katan yapımcılar yine bir Fox Tv yapımı olan Kızım dizsinde oynayan Faruk Barman'ı Yasak Elma'ya transfer etmeyi başardılar. Dneyimli oyuncu yeni dizisinde Bülent krakterini canlandıracak.

Güçlü bir karakter: Bülent!

Son haftalarda Yıldız’ın Halit Argun’dan boşanmasıyla heyecanlanan Yasak Elma hayranları şimdilerde Yıldızın Halit’in can düşmanıyla evlenip evlenmeyeceğini merak ediyor. Senaryodaki gelişmelerden dolayı Döne karakteriyle ekibe katılan İncilay Şahin'le beraber yeni bir karaktere ihtiyaç duyuldu. Kadrodaki değişimlern hız kesmediği diziye Bülent karakteri eklendi. Yine Fox Tv yapımı olan Kızım dizisinde boy gösteren Faruk Barman, Yasak Elma'ya transfer edildi. Canlitv olarak kulislerden edindiğimiz bilgiye göre yapılan bu transferin arka planında Yasak Elma dizisinin diğer sezonda da yayın hayatına devam ettirilmesi amaçlanıyor. Gelişmeleri takipçilerimize aktarmaya devam edeceğiz. Keyifli seyirler.

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışırken Can’ın gölgesinde kalan Halit, Leyla’nın hamile olmasına şaşırmıştır. Yıldız’ı kazanmak için çabalayan Nadir ise amacına ulaşmak için Ender’den yardım ister. Yıldız için düzenlediği doğum gününde Yıldız'a evllik teklifini kabul ettiren Nadir bu hamlesiyle Halit'i deliye döndürür. Yıldız ise Leyla’nın hamileliğini öğrendiği için Nadir’in evlilik teklifini kabul etmiştir ve pişman olması an meselesidir.

Faruk Barman Kimdir?

1981İstanbul doğumlu Faruk Baran gençliğinde Galatasaray'da ve Genç Milli Takımda profesyonel futbol oynadı. Sporculuğunun yanısıra bilişim ve yazılım üzerine yoğunlaşan Barman, daha lisedeyken tiyatro ile ilgilendi ve Lüküs Hayat operetinde rol aldı. Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan oyuncu daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk bölümünde Yüksek Lisans yaptı. “Kansız Nigar” oyunuyla profesyonel tiyatro oyunculuğuna adım atan Barman, Sabancı Üniversitesi’nde Tiyatro Eğitmenliği de yapıyor. Birçok sinema filminin yanı sıra reklam filmlerinde rol alan Faruk Barman, başarısını ödüllerle perçinleşti. Halen dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını sürdüren oyucuya yeni dizisi Yasak Elma'da başarılar diliyoruz.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar