Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşanıyor mu?
Dizi çekimleri için uzun süredir şehir dışında olan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çocukları Okan Ali’ye sarıldıkları kareyi paylaşarak dedikodu çıkaranlara adeta nazire yaptılar

Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci ‘nin evliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor, ha boşandılar ha boşanacaklar iddiaları aldı başını gidiyor. Ceyda Düvenci ‘den peş peşe gelen sosyal medya paylaşımları bu iddiaları güçlendirdi. Evliliklerinin neredeyse her anlarını takipçileriyle paylaşan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin son zamanlarda birlikte görüntü vermemeleri, sosyal medya paylaşımı yapmamaları bu iddiaları güçlendiren diğer faktörler oldu.

Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak Boşanıyor mu?

Ayrılık haberleri karşısında sessiz kalan Ceyda Düvenci kafaları karıştırdı. Düvenci ilk olarak “ Bazı şeylere senin müdahale etmen gerekmez. Öyle bir zaman gelir ki bütün taşlar yerine oturur. Sen kılını bile kıpırdatmadan her şey yerini bulur, kendiliğinden olur. Herşeyin ve herkesin zamanı var, bunu bilir bunu söylerim. Zamanı var.” Diyerek mesajını paylaştı. Daha sonra köpeği ve kedisiyle beraber yer aldığı resmini paylaşarak taşındığını duyurdu. Bülent Şakrak ise nakliye araçlarının resmini paylaşarak taşınmayla işiyle uğraştıklarını ilan etti.

Birkaç saat sonra Ceyda Düvenci “ Bunu da becerdik sevgili…Aferin bize…Yorulduk ama değdi be… #evimizdeyenihayat” diyerek instagram sayfasında takipçilerine yeni evlerine taşındığını duyurdu.

Bülent Şakrak : “Kriz yok!”

İddiaların alıp başını gitmesi  sonucu dizi çekimleri için uzun süredir şehir dışında olan Bülent Şakrak ve eşi Ceyda Düvenci çocukları Okan Ali’ye sarıldıkları kareyi paylaşarak dedikodu çıkaranlara adeta nazire yaptılar.  Etiket bölümünde Ceyda Düvenci ‘nin Engin Akgün ‘den olan kızı Melisa ‘yı da ekleyen Bülent Şakrak paylaşımında “Sureti gör beyan ile, beyana sığmazam” ifadelerini kullandı. Ayrılık iddialarına fotoğrafında “kriz yok” şeklinde cevaplayan Bülent Şakrak’ın  paylaşımı kısa zamanda çok büyük ilgi görerek gündem oldu.

Ceyda Düvenci kimdir?

16 Nisan 1977 Bursa doğumludur. Baba tarafı Selanikli, anne tarafı Trakyalı’dır. Küçükten İngilizce öğrendi. Liseye Bursa Anadolu Lisesi’nde başladı, Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Marmara İktisat mezunudur. 1995 ‘te Palavra Aşıklar dizisiyle oyunculuğa başladı. Sabah Şekerleri programını Şebnem Dönmez’den devralır. Kaan Girginle evliliği 2000 – 2002 yılları arasındadır. Boşandıktan sonra tekrar oyunculuk eğitimleri alır. Mahsun Kırmızıgül ile Zalim dizisinin başrollerinden birini paylaşır. Ardından Sil Baştan, Kasırga İnsanları, Maki filmlerinde oynadı. Engin Akgün ile evliliği 2008 – 2013 yılları arasında olup Melisa Nur isimli bir kızları olur. 2015 yılında Bülent Şakrak ile evlenen Düvenci’nin bu evlilikten Okan Ali adında bir oğlu bulunmaktadır. Halen NTV’de Bambaşka Sohbetler programını sunmaktadır.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar