Meral Kaplan’ın evindeki saunada patlama oldu

Meral Kaplan’ın evindeki saunada patlama oldu
Meral Kaplan'ın annesi Ümit Hanım tam saunaya girmek üzereyken büyük bir patlama meydana geldi. Elektrik kaynaklı patlamada ünlü oyuncunun annesi ölümden döndü

Meral Kaplan nerede oturuyor? Meral Kaplan’ın evindeki patlamada can kaybı oldu mu? Yangını söndüren itfaiyecilerin açıklamaları nasıl? Meral Kaplan kimdir? Meral Kaplan ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda.İşte detaylar…

Meral Kaplan’ın evindeki saunada patlama oldu

Eski eşi Erhan Kanioğlu ile  yaşadığı sorunlar nedeniyle uzun süreler gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Meral Kaplan’ın evinde bulunan saunada beklenmeyen bir patlama oldu. Sevda çiçeği dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Meral Kaplan’ın İstanbul Ortaköy’de bulunan lüks bir sitede bulunan evine annesi Ümit Kaplan konuk olarak geldi. Saunayı kullanmak isteyen Ümit Hanım tam saunaya girmek üzereyken büyük bir patlama meydana geldi. Sabah’ın haberine göre ünlü oyuncunun annesi ölümden döndü.

Lüks sitedeki ev harabeye döndü

Eşiyle yıllardır süren boşanma davası sonucu kızının velayetini de kaybeden Meral Kaplan’ın evi adeta bir enkaza döndü. Patlama dolayısıyla çıkan yangını söndürmek için çağrılan itfaiye yangını büyük uğraşlar sonucunda söndürebildi. Genç oyuncunun evinden gelen fotoğraflar herkesi şok etti. İtfaiye ekibi “Elektrik hattında oluşan arıza patlamaya neden olmuş.” şeklinde açıklama yaptı. Hala olayın etkisinden kurtulamayan Meral Kaplan, “Günlerdir olayın şokundayız. Ev enkaza döndü. Günlerdir tadilat sürüyor.” İfadelerini kullandı. Canlı TV ailesi olarak güzel oyuncuya ve annesine geçmiş olsun diyoruz.

Meral Kaplan kimdir?

8 Haziran 1984 ‘de Kırklareli ‘de dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunudur. Üniversite sonrası İstanbul’a gelerek diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı. 2006 ‘da yayınlanan Sevda Çiçeği diziisnde canlandırdığı Nazan karakteriyle dikkatleri üstüne çekti. Daha sonra çeşitli programlar sunan Kaplan pek çok sinema ve dizi filminde rol aldı. 2011 yılında Tuğba Özerk’in eski eşi, Kıbrıslı İşadamı Erhan Kanioğlu ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden Ela isminde  bir kızı olan Meral Kaplan boşanma haberleriyle uzun süre magazin gündemini meşgul etti. 2018 yılındaki boşanma davası sonucu kızının velayetini eşine bırakmak zorunda kaldı.

Filmografisi

Sevda Çiçeği –Nazan - 2006

Çılgın Kanal – Pelin - 2009

Laz Vampir: Tirakula – Myra - 2012

Ateşteki Kağıtlar - 2012

Yola Geldik - 2015

Kaçak Avcılar – 2020

Annis Ölüm Gecesi - 2022

02-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar