'Yalı Çapkını' 20. bölüm izle

'Yalı Çapkını 20. bölüm izle
Korhan Ailesi ‘nin bir türlü uslanmayan evin yaramaz oğlu Ferit ‘i kendi memleketinden birisiyle evlendirmeleriyle başlayan hikaye, hız kesmeyen heyecan fırtınasıyla sürüyor

2022 yılının en çok izlenen dizisi olan Star TV’nin Yalı Çapkını her Cuma günü saat 20.00 ‘de ekranda izleyenleriyle buluşuyor.OGM Pictures’in yapımını üstlendiği dizinin yapımcılığını Onur Güvenatam üstleniyor.Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Romantik dram türündeki Yalı Çapkını dizisinin müziklerini Güldiyar Tanrıdağlı yapıyor.

Yalı Çapkını 20. Bölüm izle

Seyran’n babası Kazım Ağa Serter’in adamları tarafından vurulur. Kayınpederi Kazım Ağa’yı Ferit hemen hastaneye kaldırır. Bu durumu öğrenen ev halkı maaile hastaneye koşar. Kazım’ın başına gelenler herkesi çok üzmüştür. Bu acı olay sebebiyle Ferit ve Seyran tekrar yakınlaşmaya başlamışlardır. Fakat Pelin’in durumu Seyran’ı kimsenin beklemediği bir karara sürükler.

Önceki bölümde ne olmuştu?

Seyran ve ablası Suna, Ferit ‘in karşı çıkmasına rağmen reklamcı Efe ve modacı Defne ile yemeğe giderler. Durumu öğrenen Ferit çok sinirlenir ve restorana giderek olay çıkarır. Serter’in Pelin’den vazgeçmemesi Ferit’i çileden çıkarır. Serter’in beklenmedik çıkışı ile Pelin yardıma ihtiyaç duyar. Pelin’in hemen yardımına koşan Ferit’in bu durumu karşısında Seyran küplere biner. Ferit ve Seyran arasındaki gerginlik iyice artar. Kimsenin ummadığı bir hamleyle Pelin’i yalıya getiren Ferit şimşekleri üstüne çeker. Hele Seyran bu durumu kabullenemez durumdadır.

Dizide kimler oynuyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu (Seyran) ve Mert Ramazan Demir ‘in (Ferit Korhan) rol aldığı dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise şunlardır;Çetin Tekindor (Halis Ağa), Şerif Sezer (Hattuç), Gülçin Şantırcıoğlu (İfakat), Emre Altuğ (Orhan Korhan), Gözde Kansu (Gülgün), Ersin Arıcı (Abidin), Beril Pozam(Suna), Doğukan Polat (Fuat), İrem Altuğ (Sultan), Öznur Serçeler Asuman), Hülya Duyar (Şefika), Diren Polatoğulları (Kazım), Sezin Bozacı (Esme), Yiğit Tuncay (Latif), Buçe Buse Kahraman (Pelin), Selen Özbayrak (Dicle), Umut Gezer (Yusuf), Fırat Çelik (Efe).

Hikaye Gülseren Budayıcıoğlu’nun

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını ’nın hikayesi Prof Dr. Gülseren Budayıcıoğlu ‘na ait. Gaziantep ‘ten İstanbul ‘a göçen Korhan Ailesi ‘nin bir türlü uslanmayan evin küçük beyi Ferit ‘i kendi memleketinden birisiyle evlendirmek istemeleriyle başlayan hikaye evliliğin gerçekleşmesiyle hız kesmeyen heyecan fırtınasının sürmesiyle devam ediyor. 20. bölümü 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 20.00 ‘de Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisini izleyicileri merak ve heyecanla bekliyor.

03-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar