Cihangir Ceyhan ve Burçin Terzioğlu Partner Oldu

Cihangir Ceyhan ve Burçin Terzioğlu Partner Oldu
İnternet yayın platformu Netrflix’te yayınlanacak olan ve çalışmaları devam eden Asaf dizisinin kadrosuna güzel oyuncu Burçin Terzioğlu katıldı.

Televizyon kanalları artık yavaş yavaş rutin akışına dönmeye başlarken ve yeni diziler seyirciyle buluşmaya, reytingler yavaş yavaş dağılmaya başlarken şimdi de yayın platformları bir adı öne çıkıyor. Yapım şirketleri son üç aylarını inanılmaz bir yoğunluk ve mesai ile geçirdikten sonra şimdi de internet yayın platformları için çalışmalar başladı. Geçtiğimiz yıl Netflix tarafından duyurulan diziler arasında yer alan Asaf için çalışmalar hızlandı. İdea Film tarafından hazırlıkları süren ve Özgür Önürme’nin hem yönetmenliğini üstlendiği ve hem de senaryosunu kaleme aldığı Asaf dişisinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ediyor. Son olarak Fatma adlı diziye imza atan Özgür Önürme aynı formatta yeni bir dizi olan ve altı bölümden oluşacak olan Asaf dizisi için yeni oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Cihangir Ceyhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadın başrol oyuncusu olarak ünlü ve güzel bir isimle anlaşmaya varıldı.

Burçin Terzioğlu Asaf Dizisinde

İdea Film tarafından hazırlıkları süren ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Asaf Dizisinin çalışmaları hızlandı. Şu ana kadar Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy ile anlaşmaya varan İdea Film dizinin kadın başrol oyuncusuyla anlamaya vardı. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ve güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile seyircinin ve sektörün önde gelenlerinin her zaman gündeminde olan Burçin Terzioğlu Asaf dizisiyle anlaştı. Sevenlerinin bu haberle oldukça heyecanlandığı Burçin Terzioğlu son olarak Sarmaşık Zamanı adlı dizide yer almıştı. Özellikle Poyraz Karayel dizisindeki performansı ile dillere destan olan güzel oyuncunun dizide Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Uber Şoförü Asaf’ın eşi olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Dizde eşi ve çocuğu tarafından terke dilen Asaf’ın bu terkedilişle değişen hayatı konu olarak seyirciye aktarılacak.

Burçin Terzioğlu Yapımları Neler?

Türk dizi ve film tarihinin sevilen ve başarılı oyuncularından olan Burçin Terzioğlu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Perihan Abla

-          Doktorlar

-          Mahallenin Muhtarları

-          Sırılsıklam

-          Yılan Hikayesi

-          Çiçek Taksi

-          Kınalı Kar

-          Melekler Adası

-          Aliye

-          Kadın İsterse

-          Poyraz Karayel

-          Ezel

-          Patron Duymasın

-          Çıplak Vatandaş ve

-          Oyun Bitti yer almaktadır.

17-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar