Çocuk 12. Bölüm İzle!

Çocuk 12. Bölüm İzle!
Çocuk 12. Bölüm İzle; 3 Aralık Salı akşamı 12. Bölümüyle ekrana gelen Çocuk Dizisi’nin 12. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çocuk 12. Bölüm İzle; başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve çağıran, Mehmet emin Güney gibi oyuncuların rol aldığı Çocuk Dizisi 3 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor. 1441 Productions tarafından hazırlanan ve Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği Çocuk’ta Hasan’ın Murat’ı hapse attırması Asiye ve Ali Kemal’i perişan etmiştir. Asiye’nin oğlunu içerden çıkartması için Emine’nin ifadesine ihtiyacı vardır. Ancak emine kendisine yapılan bütün teklifleri reddeder. Emine’nin Asiye’nin istediği ifadeyi verip vermemesi Hasan’ın elindedir. Asiye bu gelişmeler karşısında kahrolurken Ali Kemal Murat’ı kurtarmak için Hasan’la yüz yüze gelir. Salı Akşamlarının sevilen dizisi Çocuk son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ÇOCUK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin bu sezonun başında seyirciyle buluşan sevilen dizisi Çocuk’ta 12. Bölümde bilinmeyenler ortaya çıkıyor. Efe, ailesi hakkındaki gerçekleri öğrenirken Hasan Murat’ı hapse attırmıştır. Asiye ve Ali Kemal bu durum karşısında yıkılmışlardır. Murat’ı hapisten kurtaracak tek yol Emine’nin ifade vermesidir ancak emine Asiye’nin tekliflerini reddeder ve ifade vermez. Emine’nin ifade vermesinin tek yolu Hasan’dır. Çocuk’un son bölümünü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Çocuk 12. Bölüm Özet!

Star Tv’de ekrana gelen sevilen dizi Çocuk bu bölümümde birçok gerçek ortaya çıkıyor. Efe gerçek anne ve babasını öğrenip onlarla vakit geçirirken Murat hapse giriyor. İşte Çocuk 12. Bölümünün özeti.

Hasan Murat’ı hapse attırmıştır. Ali Kemal ve Asiye bu gelişme karşısında yıkılırken Hasan’ın Murat’ı hapse attırmasında başka bir sebep vardır. Bu arada Ali Kemal Efe’yi kaybetmek üzere olduğunu fark etmiştir. Ön dava duruşmasında Efe’nin gerçek anne ve babasıyla vakit geçirmesi kararı alınmıştır. Bir yandan kardeşini bir yandan Efe’yi kaybetmek üzere olduğunu anlayan Akşa ve Hasan da aralarındaki kırgınlığı bastırıp oğullarının ziyareti için hazırlığa başlarlar.

Efe, Akça ve Hasan’la vakit geçirirken Ali kemal Asiye’nin şirketteki hisselerini Hasan’a devretmek üzere olduğunu öğrenirler. Ali Kemal ve Hasan arasında büyük bir kavga yaşanırken Efe’de kendinden saklanan gerçekleri öğrenir.

Çocuk 12. Bölümü tek parça izlemek ve Çocuk Dizisi’yle ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresinin takip edebilirsiniz.

03-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar