Çocuk 15. Bölüm İzle!

Çocuk 15. Bölüm İzle!
Çocuk 15. Bölüm İzle; 24 Aralık Salı akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Çocuk Dizisi’nin 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çocuk 15. Bölüm izle; Başrollerinde Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran ve Ceyda Ateş Toplusoy’un rol aldığı 1441 Prodüctions tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Serkan Birinci’nin, senaryosunu Zehra Çelenk’in üstlendiği Çocuk Dizisi, 24 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren farklı hikayesi ve konusuyla seyirci tarafından beğenilen Çocuk Dizisi’nde son bölümde Ali Kemal Asiue’yi hiçbir yerde bulamamıştır.

Bu sırada sahilde kaybolan annesi Asiye’ye benzeyen bir ceset bulunduğuna dair haber gelir. Ali Kemal eşkal belirlemek için morga giderken annesinin yazdığı vasiyetin açılmasını ister. Amacı annesinin paraları ve mallarını kime bıraktığını bir an önce öğrenebilmektir. Ancak Ali Kemal vasiyette hiç beklemediği bir sonuçla karşılaşır. Hasan’ın her şeyi aldığını öğrenince ona karşı hamle yapmaya karar verir. Salı akşamlarının sevilen dizisi Çocuk’un 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

ÇOCUK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Hasan’ı yollarından uzaklaştırmanın bir yolunu arayan Ali Kemal planlarını devreye sokmuştur. Bu arada Hasan Akça’ya evlenme teklif etmiş ve bu uğurda her şeyi yapacağını dile getirmiştir. Ancak aldığı olumsuz cevapla yıkılır. Akça ise evden köşke taşınır. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Akça ile evlenip Efe’yi yanlarına alma hayalleri kurarken Akça’nın bu tavrı Hasan’ı şaşırtmış ve aklını karıştırmıştır. Çocuk 15. Bölüm heyecanlı bir bölümle bu akşam Star Tv’de saat 20.00’da.

Çocuk 15. Bölüm Özeti!

Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır. Akça, ertesi sabah evden köşke gider ve oraya yerleşir. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Evlenip Efe’yi alma hayalleri kurarlarken Akça’nın bu kesin tutumu Hasan’ın aklına yatmamaktadır. Bu arada Hasan babasıyla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. Ziya’nın desteğiyle babasına ne olduğunu, öbür yandan da bayıltıldığı sırada başına gelenleri öğrenmeye çalışır. Akça’nın değişen tavrının, köşke yerleşmesinin arkasında da bunun olduğunu sezmektedir. Hasan Ziya’nın çalışmasıyla babasının elindeki bütün malları ölmeden önce sattığını öğrenir. Asiye de bunu öğrenmiştir, o da bu meseleyi Hasan’a duyurmadan araştırır. Asiye Hasan’ın elindeki bilgileri kendi elde ettikleriyle karşılaştırdığında tüm ailenin kaderini değiştirebilecek gerçeği öğrenir. Bir karar alır. Babasının ölümüne dair gerçekleri anlatmak için Hasan’ı çağırır.

Diğer taraftan Akça’da daha fazla dayanamaz. Hasan’a gidecektir. Hasan’a onun uğruna katil olduğunu anlatıp teslim olacaktır. Ama onu durduran bu sefer hiç beklemediği biridir. Rıza’nın köşke geliş haberiyle tüm dengeler alt üst olur.

Çocuk Dizisi’nin 15. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.  

24-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar