Çocuk 17. Bölüm İzle!

Çocuk 17. Bölüm İzle!
Çocuk 17. Bölüm İzle! Star TV'nin merak edilen ve yüreğinize dokunan dizisi Çocuk 17. Bölümü ile bu akşam saat 20:00'de. Detaylar haberimizde!

Başrollerini  Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman gibi ünlü oyuncuların paylaştığı 1141 Production imzalı Çocuk dizisi bu akşam saat 20:00'de Star TV'de. Gelecek hafta Final yapacağı öğrenilen dizinin bu haftaki bölümünde, Akça'nın kazanmayı planladığı velayet davasında sonuç ne olacak? Kaybolan küçük Efe bulunabilecek mi? Hasan Akça'yı kurtarabilecek mi? bu ve daha fazlasının detayları haberimizde. Çocuk’un 16. Bölümünü canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız!

ÇOCUK 17. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuk 17. Bölüm İzle! Geçtiğimiz bölümde soğuk hava deposunda kalan küçük Efe herkesi korkutur. Bu haftaki bölümde ise Efe depoda fenalaşmıştır. Efe'yi Şule ve Kemal ararken Şule bir anda dengesini kaybeder. Hızlı bir şekilde yere düşen Şule'nin aklına gelen ilk şey, eskiden yaşadığı düşük olayıdır. Ali Kemal ise aramaya devam etmektedir. Beklenen olur. Ali Kemal'e Efe'nin kapalı kaldığı deponun yerini göstermeleri üzere oğluna kavuşur. 

Eve döndüklerinde Efe'nin evlerindeki soz zamanı olacaktır. Efe bulunduktan sonraki gün velayet davası gerçekleşecektir. Akça çocuğuna kavuşma umudu ile herkes heyecanlanmıştır. 

Emine ise Zeynep'i evlendirme planları içindedir. Zeynep evlenecek ve Emine takılan altınların üzerine konacaktır. Bu bataklığa birde Akça'yı çekmektedir. Davadan bir kaç saat önce Akça başına geleceklerden habersiz yavrusuna kavuşma ümidi içindedir. Bu olay velayet davasını nasıl etkileyecektir? 

Hasan'da yana yana oğlunun depoya kapatan kişilerin peşine düşmüştür. Aynı zamanda da Akça'nın başı derttedir. Kemal sevdikleri için telaş içinde çabalamaktadır. 

Akça ve Hasan'a hakim çocuklarını verecek mi? Şule sonradan değerini anladığını Efe için mahkemede neler söyleyecek? 21 Ocak Salı günü yayınlanan Çocuk 17. Bölüm saat 20:00'de Star TV'de sizlerle. Çocuk son bölüm izlemek ve merak ettiklerinizi öğrenmek için yukarıdaki linke tıklayın!

İyi Seyirler.

21-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar