Çocuk 18. Bölüm İzle! (Final)

Çocuk 18. Bölüm İzle! (Final)
Çocuk 18. Bölüm İzle! Salı akşamlarının sevilen ve içinizi ısıtan dizisi Çocuk 18.Final Bölümü ile bu akşam saat 20:00'de Star TV'de!

Çocuk 18. Bölüm İzle! Başrollerini  Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman gibi ünlü oyuncuların paylaştığı 1441 Production imzalı Çocuk dizisi bu akşam saat 20:00'de Star TV'de.Bu akşam ki bölümü ile sevenlerine veda eden Çocuk dizisinde, Velayeti Akça ve Hasan'a geçen küçük Efe gerçek anne babası ile mutlu bir hayat için çıktığı yolda Hasan ve Akça'ya neler yaşatacak?Star TV'nin  Yürek burkan dokunaklı dizisi Çocuk 18. bölümü canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız!

ÇOCUK 18. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Geçtiğimiz hafta Velayet davası gerçekleşen küçük Efe, artık gerçek anne babasına kavuşuyor. Hala yaşadığı hayatın bocalamasını yaşayan Efe Akça ve Hasan'ın nüfusuna geçerek onları gerçek bir aile yapıor. Fakat Hasan'ın ısrarla o benin çocuğum yeri benim yanı demesinin yeterli olmadığını acı tecrübe ile öğreniyor. Çünkü Efe Hasan ve Akça'nın yanında iken Ali Kemal ve Şule için gözyaşı döküyor. Hasan'a oğlunun amcası için gözyaşı akıtması ağır geliyor. 

Efe'nin hayatlarında oluşu artık Hasan ve Akça'nın bir aile olması için en büyük neden oluyor. Nikah masasına oturan çift mutlulukla yeni bir hayatın başlangıçını yapmış oluyorlar. Efe Ali Kemal'i istemeye devam ederken Hasan'a alışması için en büyük sedtek ciğeri yansada Ali Kemal'den geliyor. Bu destek iki kardeşin aralarındaki yılların oluşturduğu soğukluğuda yavaş yavaş eritiyor. 

Bu sırada Hasan için baba yadiğarı olan Tevfik, Rıza'nın döndüğünün duyunca Ali hakkında Rıza ile konuşmak ister. Bilmeden durulan sular yeniden bulanır. Ortalık tekrar karışır, Hasan ve Rıza girdiği büyük heesaplaşmada ipin ucuna gelir. şimdi Hasan'ın iki seçeneği vardır. Ya Rıza'ya uyacak ve hapse girecek yada yıllar sonra kavuştuğu oğlu ve karısının yanında mutlu bir hayat sürecek?

Diğer yandan Şule Efe'yi gözden çıkarmış olsada kendisi büyütmüştü. Onun evden ayrılışına yüreği dayanamaz. Ali Kemal'e gerçek bir aile olmak istediğini dile getirir. Akça'da Efe'nin hala baba diye sayıklamasının çözümünü bulduğunu iddia eder. Akça'ya göre AliKemal'in Efe'nin gözünün önünde olmaması tek çözümdür. Hasan ile fikir ayrılığına düşselerde geç kalınmış hayatları onlar için yeni sürprizlere gebedir. 

Sevilen ve merak edilen Çocuk dizisi 18.bölümü ile bu akşam izleyicine veda ediyor. Çocuk son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

İyi Seyirler!

28-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar