Çocuk dizisi için karar verildi mi? Gün değişikliğinden sonra dizinin akıbeti ne olacak?

Çocuk dizisi için karar verildi mi? Gün değişikliğinden sonra dizinin akıbeti ne olacak?
Yayın günü değiştirildi ancak çözüm olmadı. Seyirci “Çocuk” dizisi için karar verildi mi, gün değişikliğinden sonra dizinin akıbeti ne olacak!

2019/2002 sezonunda yayına başlayan Çocuk dizisinin akıbeti belli oldu. Yayın günü değiştirildi ancak çözüm olmadı. Seyirci “Çocuk” dizisi için karar verildi mi, gün değişikliğinden sonra dizinin akıbeti ne olacak, diye sormaya başladı. Yayın günü değiştirilen Çocuk dizisi hangi bölümde ekrana veda edecek, diye merak ediyorsanız haberimizi okuyun. Şimdi detaylar

Çocuk dizisi için karar verildi mi? Gün değişikliğinden sonra dizinin akıbeti ne olacak?

Büyük umutlarla Star Tv ekranalrında yayına başlayan Çocuk dizisi için akıbet belli oldu. Muadili olmayan konusu itibariyle bu sezon iddialı dizilerden olması beklenen Çocuk dizisi ne yazık ki uzun ömürlü olaamadı. Bir türlü istenilen reytingleri alamayan Çocuk dizisi çok büyük bir değişiklik olmazsa 10. Bölümde erken final yapacak.

Gün değişikliği de işe yaramadı

1441 yapımın yeni dizisi Çocuk 5 bölüm pazartesi günleri yayınlandı. Reytingler kötü gidince Star Tv’nin hayal kırıklığı yaşatan dizilerinden biri oldu. Çukur,  Yasak Elma ve Zalim İstanbul karşısında tutunamayan Çocuk dizisi adı gibi küçük kaldı ve dizi final kararı aldı. 1441 Yapımın yeni dizisi Çocuk 9 Eylül pazartesi günü başladı. Nazan Kesal, Merve Çağıran, Ceyda Ateş, Serhat Teoman, Kenan Acar ve İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuğuna Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul gibi dizilerin karşısında tutunamadı. Üstüne Atv’nin yeni sezonda Diriliş Osman dizisini yayınlaması dizinin pabucunu dama attı. Bunu gören kanal yönetimi gün değişikliğine gitti. Şimdiye kadar 8 bölüm yayınlanan Çocuk dizisi için ziller erken çalmıştı. 6. Bölümden itibaren günü değiştirildi ve pazartesiden salıya kaydırıldı. Ancak bu değişkilik de çözüm olmayınca 9. Bölümde büyük ihtimalle erken final yapacak. Bu kararda beklenen reytingleri almaması sebep olarak gösterildi. Aslında gün değişikliği kararı doğru ancak gsalı günü olması yanlıştı. Çünkü salı günleri yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmıyor.  Birkaç gün  önce her an final kararı gelebilir dediğimiz Çocuk dizisi için 9. Bölüm milat olacak. Çünkü 1441 yapım ile Star Tv arasında 10 bölümlük bir anlaşma yapıldı. Eğer 9. Bölüm de reyting getirmezse 19 kasım Salı günü yayınlanacak 10.bölümde dizi final yapacak. Canlitv olarak üzüntülerimiz bildiriyoruz.

Çocuk dizisinde neler oldu

Efe’nin gerçek anne ve babası belli oldu. Bu da dizdeki heyecanı erken bitirdi. Hatta Hasan’ın Ali Kemal ve Murat’ın öz kardeşi olduğu ortaya çıktı. Senaristler olanca vuruculuğu ile gerçekleri izleyiciye aktardı ama süprizin tadı kaçtı. Reytingler her hafta kan kaybeti ve kaçınılmaz son adım adım geldi.

07-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar